Input your search keywords and press Enter.

Najpoznatiji hrvatski ronilac na dah, Goran Čolak ljeto je proveo radno pripremajući se za nadolazeća natjecanja 

 

                  Naš najtrofejniji ronilac na dah, Goran Čolak, ovog se ljeta u cavtatskom akvatoriju marljivo pripremao za velika natjecanja koja ga očekuju početkom jeseni na Ibizi. Nakon natjecanja na Ibizi krajem rujna, Gorana očekuje Svjetsko prvenstvo na otvorenom u turskom gradu Kas koje se održava početkom listopada. Prvenstva za koja se ovo ljeto spremao zahtijevaju iznimnu fizičku i psihičku spremu pa je Goran ljeto proveo radno, no našlo se vremena i za opuštanje koje je prijeko potrebno vrhunskim sportašima. Uz naporne treninge koje je svakodnevno prolazio, Čolak nije propustio ni razgledati ljepote južnog Jadrana.

Tako je pored svakodnevnih treninga u Cavtatu našao vremena posjetiti Dubrovnik i Trogir, u čijem akvatoriju je napravio seriju podvodnih fotografija s kipovima kipara Valentina Valenta. Podvodni križni put u moru kod Trogira odavno je postao turistička atrakcija, a ni Goran nije propustio priliku fotografirati se znamenitim statuama.

Kako Goran kaže: ”Granice su tamo gdje ih sami postavite u glavi” što dokazuje svakim novim natjecanjem na koje ode donoseći pobjedničke medalje i obarajući rekorde. Pored Guinnessovog rekorda koji je oborio čak dva puta, prvi put oborivši dotadašnji rekord, a drugi put oborivši svoj rekord, Goran je više od 30 puta obarao hrvatske rekorde, a sa svjetskih i europskih prvenstava se redovito vraća s pobjedničkim medaljama.

Za Gorana granice ne postoje, on je duboko iznad svih, a vjerujemo da granice neće postojati niti na nadolazećim prvenstvima.

foto: privatna arhiva i Marjan Radović
PRiredba Studio

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *