Input your search keywords and press Enter.

MSC CRUISES ZAPOČEO ŠESTOMJESEČNO ODBROJAVANJE DO PREUZIMANJA BRODA MSC SEASHORE OTKRIVAJUĆI DETALJE O NOVOM DIZAJNU JEDNOG OD DOSAD NAJINOVATIVNIJIH BRODOVA NOVE GENERACIJE

 

Ženeva, Švicarska – 18.02.2021. – Sa samo šest mjeseci koji nas dijele od pridruženja broda MSC Seashore floti, MSC Cruises je danas otkrio nove detalje o jednom od dosad najinovativnijih brodova nove generacije. Izgrađen po kreativnom dizajnu Seaside klase brodova koji ima za cilj goste približiti moru, MSC Seashore, prvi Seaside EVO brod, proširen je i poboljšan uvođenjem novih značajki, prostora i doživljaja za goste. Ova je klasa brodova, poznata po glamuroznim značajkama dizajna,  osmišljena za život i uživanje vani, na svježem zraku, a MSC Seashore će predstaviti sasvim novu razinu.

Pierfrancesco Vago, izvršni predsjednik MSC Cruisesa, komentirao je: “Sa svakim novim brodom MSC Cruises nastavlja inovirati i pomicati granice dizajna. MSC Seashore predstavlja evoluciju klase Seaside kao dodatno poboljšan i obogaćen brod. Redizajnirano je 65% javnog prostora kako bi se stvorilo nešto uistinu jedinstveno za sve naše goste. Novi dizajn krme omogućio nam je uvođenje potpuno novog lounge salona, Cabaret Rouge, koji će se prostirati na dvije palube s panoramskim pogledom na more te s ponudom novih zabavnih doživljaja. Specijalizirani restorani su također u potpunosti redizajnirani uz Chef’s Court na 8. palubi koja je go-to destinacija za barove i restorane. Poboljšan je i svaki bazen uključujući impresivni magrodome bazen na dvije palube te nevjerojatan Infinity bazen na krmi.“

Pierfrancesco Vago je nastavio: “Nastavljamo s inovacijama ne samo na području dizajna i doživljaja za goste već i kod uvođenja suvremene tehnologije. MSC Seashore će biti prvi brod za kružna putovanja na svijetu koji će biti opremljen novim sustavom dezinfekcije zraka kojeg je razvio Fincantieri. „Safe Air“ koristi tehnologiju UV-C lampi koja eliminira 99% virusa i bakterija te garantira čist i siguran zrak za goste i posadu. Kao dio naše kontinuirane predanosti zaštiti okoliša i putovanju prema postizanju potpune dekarbonizacije, MSC Seashore će biti opremljen najnovijom tehnologijom zaštite okoliša uz poboljšanja na području energetske učinkovitosti, suvremene sustave za smanjenje emisije kao i napredne sustave obrade otpadnih voda koji primjenjuju više standarde pročišćavanja od većine istovjetnih postrojenja na obali.“

Neke od ključnih značajki nove perjanice flote MSC Cruisesa:

 • 000 m2 vanjskog prostora s bogatim izborom vanjskih barova i restorana, bazena i paluba za opuštanje i sunčanje
 • 6 očaravajućih bazena uz veći okolni prostor, uključujući novi spektakularni Infinity bazen i dva nova Infinity hidromasažna bazena
 • Prostrana šetnica dužine 540 m blizu mora, idealna za ispijanje pića, objedovanje na otvorenom ili jednostavno lagano šetanje uz uživanje u svježem morskom zraku
 • Najveći i najluksuzniji MSC Yacht Club koji se prostire na 3.000 m2 preko četiri palube s dva nova apartmana „Owner’s Suite“
 • 11 različitih vrsta kabina i apartmana s balkonima uključujući apartmane na krmi, 50 apartmana s terasama koji nude do 15m2 privatne terase i 32 različita apartmana s privatnim vanjskim hidromasažnim bazenom

 

Nove značajke dizajna za uživanje na otvorenom

MSC Seashore nudi niz izvanrednih značajki dizajna koji goste povezuju s morem. Nova perjanica flote će sa svojih 339 metara postati najdužim brodom u floti, a bit će ujedno i najveći brod ikad izgrađen u Italiji u Fincantieriju, jednoj od najvećih svjetskih brodograđevnih grupa i liderom u izgradnji brodova za kružna putovanja.

Izvanredne značajke dizajna uključuju spektakularni Bridge of Sighs sa staklenim podom smješten na jedinstvenom vidikovcu na 16. palubi – 22 metra iznad Infinity bazena na 8. palubi, a tu su i očaravajuća panoramska dizala na krmi i elegantna šetnica sa staklenim podom na svake strane broda.

 

Opuštanje uz bazen

MSC Seashore podiže doživljaj bazena na potpuno novu razinu uz razna poboljšanja i nove sadržaje za svih šest bazena koji nude sve – od uzbuđenja i avantura za mlađe goste do elegantnog opuštanja uz bazen.

 

 • Očaravajući bazen na krmi redizajniran je u Infinity Pool koji se sada proteže do samog kraja krme sa staklenim zidom uz nevjerojatan pogled na more. To je jedan od najvećih infinity bazena na moru, nudi različite dubine kao i ležaljke uronjene u vodu. Kako je bazen blizu 8. palube, ovo je savršeno mjesto za povezivanje s morem i upijanje spektakularnih pogleda – od izlaska do zalaska sunca.
 • MSC Seashore predstavit će dva nova infinity hidromasažna bazena – jedan na svakoj strani vanjske šetnice na 8. palubi – s 20 mjesta okrenutih prema moru kako bi gosti mogli uživati u izvanrednom mjestu za opuštanje uz umirujuće vodene prskalice i uživanje u pogledu na more.
 • Na 18. palubi se nalazi glavni bazen Long Island Pool koji nudi dvije različite dubine kako bi gosti mogli plivati ili jednostavno stajati i družiti se u vodi. Novodizajnirano područje također uključuje otok s vodoskokom u samom središtu te novi lounge prostor unutar bazena. Kako bismo dodatno poboljšali ovaj dio broda, Long Island Pool je sada povezan s vodenim parkom s „Pirate Cove“ temom kako bi se stvorilo prostrano vodeno područje. Dječji klubovi su također smješteni na 18. palubi tako da je ovo idealna paluba za čitavu obitelj.
 • Iako je ovaj brod dizajniran za toplije vrijeme, bazen Jungle ima veći magrodome krov koji se može zatvoriti te tako po potrebi osigurati unutarnji bazen. Ovo popularno područje je povećano i sada uključuje dodatnu palubu nad i oko ovog područja, osiguravajući tako nova područja za goste gdje mogu sjesti i opustiti se. Prigodno je smješten blizu buffet restorana koji će imati novu lokaciju na 16. palubi – savršeno za obitelji koje vole vrijeme provoditi uz bazen.

 

 

 

 

 

Ponuda hrane i pića za uživanje al fresco

 

Kao dio vizije da se gostima omogući uživanje na otvorenom te da ih se približi moru, brod nudi bogat izbor vanjskih barova i kafića s ponudom nekih potpuno novih područja.

 • MSC Seashore predstavit će novu lokaciju za Chef’s Court u kojem će se nalazit pet specijaliziranih restorana koji će biti premješteni na 8. palubu. Nova pozicija specijaliziranih restorana im pruža bolji pogled na more, a poznati steakhouse MSC Cruisesa, Butcher’s Cut, prvi put će ponuditi stolove smještene vani na legendarnoj šetnici za uživanje u jelima al fresco.
 • Prostrani buffet broda MSC Seashore sada će uključivati novo vanjsko područje za objedovanje na krmi i Sky Bar koji gostima omogućuje uživanje u hrani vani ili opuštanje uvečer na vrhu broda.
 • Aurea gosti mogu uživati u ekskluzivnoj palubi Top 19 Solarium sa svojim elegantnim lounge područjem i barom.

Najveći i najluksuzniji MSC Yacht Club

Smješten na prestižnom pramčanom dijelu paluba broda, prostire se na četiri palube i pruža očaravajući pogled na more – MSC Yacht Club na MSC Seashore će postati najveći i najluksuzniji u floti MSC Cruisesa s površinom od gotovo 3.000 m2.

Gosti koji su u potrazi za vrhunskim, all-inclusive doživljajem krstarenja s privatnim sadržajima i cjelodnevnom uslugom batlera, a pritom uživajući u svim rekreativnim i zabavnim sadržajima koje brod nudi – imaju mogućnost odabrati plovidbu u MSC Yacht Clubu, ekskluzivnom konceptu broda unutar broda.

 • Jedan od elemenata koji izdvaja brod MSC Cruisesa od drugih je elegantan i moderan dizajn interijera, a to se može vidjeti i na novodizajniranom concierge području. Ulazak u MSC Yacht Club je još impresivniji i glamurozniji, s osvjetljenim zidom od oniksa od 46 m2 i prepoznatljivim, blistavim Swarovski stubištem koje povezuje četiri palube zbog kojeg se gosti osjećaju baš poput zvijezda.
 • Opuštanje u elegantnom Top Sail Lounge salonu i obroci u privatnom gurmanskom restoranu s predivnim pogledom na more i vanjskim područjem koje je povezano s loungeom, povrh mosta.
 • Poboljšano i prošireno područje bazena i palube za sunčanje nudi površinu od 2.000 m2 s većim privatnim bazenom i novim panoramskim hidromasažnim bazenom s osam mjesta i zasebnim mlaznicama uz standardni hidromasažni bazen.

Također je povećan i luksuzni smještaj u MSC Yacht Clubu koji će sada sadržavati 131 glamurozni apartman uz ponudu pet kategorija uključujući tradicionalne unutarnje, deluxe i royal apartmane te 41 novi deluxe grand apartman s dodatnim prostorom i walk-in garderobom te dva potpuno nova apartmana Owner’s Suite. Owner’s Suite nudi prostrani privatni balkon s hidromasažnim bazenom i vanjskim dnevnim prostorom, panoramski stakleni zid za očaravajući pogled na more uz odvojenu blagovaonicu i dnevni boravak.

Mediteranski i karipski itinereri

Nakon pridruženja floti u 8. mjesecu 2021. i inauguralne sezone na Mediteranu tijekom koje će uplovljavati u talijanske luke Genovu, Napulj, Messinu te Vallettu na Malti, Barcelonu u Španjolskoj i Marseille u Francuskoj, MSC Seahore će zaploviti put SAD-a gdje će joj matična luka biti Miami.

Od 11. mjeseca 2021. godine MSC Seashore će ploviti 7-noćnim itinererima istočnim i zapadnim Karibima te Bahamima uključujući i uplovljavanje u Ocean Cay MSC Marine Reserve, privatnu otočnu destinaciju MSC Cruisesa na Bahamima.

Darija Semiz
Marketing Dpt
MSC Krstarenja doo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *