Input your search keywords and press Enter.

MSC CRUISES PONOVNO POČINJE S GALA VEČERIMA KOJE ĆE OBOGATITI RAZNOVRSTAN ZABAVNI PROGRAM DILJEM FLOTE

 

  • Gala večer predstavlja vrhunac krstarenja, poziva goste da obuku svoju elegantnu odjeću i uživaju u nizu zabavnih aktivnosti
  • Ovog ljeta vraća se i cjelokupan zabavni program s brojnim različitim aktivnostima i događanjima u kojima gosti mogu uživati tijekom krstarenja, od jutra do večeri

 

Nedugo nakon vijesti o povratku čitave flote na more, MSC Cruises je danas najavio ponovni početak svojih popularnih Gala večeri, dajući gostima savršenu izliku da obuku svoju omiljenu elegantnu odjeću te se pridruže časnicima i brodskoj posadi na elegantnom događaju i uzbudljivim aktivnostima koje se održavaju diljem broda. Od posebnih gastronomskih doživljaja, jedinstvenih izvedbi do zabava i izvanrednih prilika za fotografiranje, gosti svih dobnih uzrasta će uživati u povratku najekstravagantnije večeri tijekom krstarenja.

Steve Leatham, voditelj odjela zabave, MSC Cruises, je rekao: „Gala večer je oduvijek bio jedan od najiščekivanijih događaja cjelokupnog MSC Cruises doživljaja te smo vrlo uzbuđeni oko povratka ove večeri zajedno s našim cjelokupnim zabavnim programom. Uz razne slavljeničke događaje koji se održavaju tijekom večeri, Gala večer je idealna prilika da se gosti iz svih dijelova svijeta zajedno okupe, osjećaju posebno i slave – to je nešto što nam je svima jako nedostajalo u posljednje dvije godine.“

Željno iščekivana Gala večer će uključivati program slavljeničkih događanja uz vrhunske gastronomske doživljaje, posebnu spa ponudu i prilike za fotografiranje koje će iznenaditi i oduševiti. Izdvajamo:

  • Opuštanje u spa centru i posebni shopping događaji – tijekom Gala večeri će biti dostupne posebne spa usluge za goste kako bi se razmazili i pripremili za elegantne večernje događaje. U trgovinama i buticima na brodu će se održavati „Sparkle with Swarovski Glamour event“ na kojem će biti prikazani jedinstveni komadi nakita koji će gostima biti dostupni za kupnju. Nakon opuštanja u spa centru i oblačenja, na brodu goste čekaju brojne prilike za fotografiranje uključujući i mogućnost za profesionalno fotografiranje kao uspomenu na večer – bilo s kapetanom ili na glamuroznim Swarovski stepenicama.
  • Vrhunski gastronomski doživljaji – Kapetanov koktel dobrodošlice i prezentacija obilježit će početak večeri – odavanje počasti posadi savršen je početak večeri slavljeničkih događaja. Nakon koktela dobrodošlice, u glavnom restoranu će biti poslužen poseban „Gala Dinner“ jelovnik, uz priliku gostima da nazdrave svojim konobarima. Večera će uključivati zabavu uživo, specijalnu ponudu deserata i posebnu zahvalu kapetana osoblju restorana.
  • Kazališna predstava i zabava – najbolja predstava na krstarenju će se održati tijekom Gala večeri. Uz predstavu, u različitim brodskim prostorima će biti dostupna glazba uživo i aktivnosti koje će upotpuniti večer. Uz povratak Gala večeri, prvoklasna dnevna zabava MSC Cruisesa je također ponovno u punoj snazi, zaokružujući tako doživljaj krstarenja za sve uzraste.

Obogaćen zabavni program diljem flote ovog ljeta

Osim Gala večeri,  vraćaju se i druge legendarne MSC-ove tematske večeri u punom sjaju uključujući White Party, Sunshine Party, Retro Party i još mnogo toga. Uz 16 sati zabave svaki dan te preko 200 aktivnosti među kojima mogu birati tijekom krstarenja, gostima se nude beskrajne mogućnosti zabave.

Dječji klubovi će raditi uz produženo radno vrijeme omogućujući mladim gostima da uživaju u ručku s timovima Youth/Kids kluba, a roditelji će također moći djecu ostaviti u dječjim klubovima ukoliko bi željeli samostalno istraživati destinacije.

Vraćaju se proslave i ples uz ponovno otvaranje diskoteke s cjelovitim programom i glazbom uživo, a gosti mogu uživati u zabavi na suncu s povećanim kapacitetom u vodenim parkovima, u igrama na bazenu i sportskim turnirima. Ponovno dostupan bogat zabavni program od glazbe uživo do raskošnih kazališnih predstava omogućit će uzbudljiv doživljaj dok se gosti vraćaju krstarenjima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.