Input your search keywords and press Enter.

MSC CRUISES OVOG LJETA ZAPOČINJE S KRSTARENJIMA IZ AMERIČKIH LUKA

  • Najava je uslijedila nakon odobrenja CDC-a za testno krstarenje na brodu MSC Meraviglia s polaskom 17.07.2021.
  • MSC Meraviglia će isploviti iz Miamija 02.08.2021. s ponudom krstarenja od 3 i 4 noći te 7-noćnim krstarenjima od 18.09.2021.
  • MSC Divina će ponuditi krstarenja od 3, 4 i 7 noći iz Port Canaverala s početkom 16.09.

MSC Cruises, treća najveća i najbrže rastuća kompanija za kružna putovanja, je objavio svoje planove za ponovni početak plovidbe iz američkih luka početkom 8. mjeseca. Najava je uslijedila nakon CDC-ovog odobrenja druge faze dogovora između MSC Cruisesa i luka Miami i Port Canaveral te privremenog odobrenja zahtjeva kompanije za provođenjem testnog krstarenja koje će se održati na brodu MSC Meraviglia, 17.07.2021. s polaskom iz Miamija.

MSC Meraviglia će predvoditi ponovni početak plovidbe od 02.08.2021. s ponudom krstarenja u trajanju od 3 i 4 noći iz Miamija do Bahama uključujući novu ekskluzivnu privatnu otočnu destinaciju, Ocean Cay MSC Marine Reserve. Zatim će MSC Meraviglia od 18.09.2021. ploviti 7-noćnim krstarenjima iz Miamija do Bahama i Kariba uz pristajanje na Ocean Cay MSC Marine Reserve. MSC Divina će zaploviti 16.09.2021. iz Orlanda (Port Canaveral) nudeći krstarenja u trajanju od 3, 4 ili 7 noći do Bahama i Kariba, također uključujući pristajanje na Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Uz naše bogato iskustvo krstarenja Europom od 8. mjeseca 2020. godine uz podršku vodećeg zdravstveno-sigurnosnog protokola, naši američki gosti mogu rezervirati s punim povjerenjem znajući da smo dobro pripremljeni i spremni za uspješan početak plovidbe na ovom tržištu“, rekao je Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa. „Kako bismo osigurali najsigurniji doživljaj za naše goste, već smo prethodno najavili pokretanje programa cijepljenja za čitavu posadu, a očekujemo i da će većina gostiju koji će rezervirati ljetno krstarenje biti cijepljena prije početka plovidbe. Brza distribucija cjepiva u SAD-u pozitivno je utjecala i pomogla putnicima da se vrate putovanjima, a mi također potičemo naše goste da iskoriste pogodnost ovog dodatnog sloja zaštite prilikom nastavka putovanja ovog ljeta.“

 MSC Cruises će u narednim tjednima otkriti dodatne detalje itinerera za krstarenja na brodovima MSC Meraviglia i MSC Divina kao i zdravstveno-sigurnosne mjere zajedno sa smjernicama za goste. Na krstarenjima će biti dobrodošli cijepljeni i necijepljeni gosti. Gosti koji nisu cijepljeni ili nisu u mogućnosti potvrditi cijepljenje će morati zadovoljiti zahtjeve poput dodatnog testiranja, a postojat će i određena ograničenja koja ćemo objaviti naknadno. Detalje sadašnjeg zdravstveno-sigurnosnog protokola možete potražiti na web stranici: https://www.msckrstarenja.com/hr-hr/MSC-Zdravstvene-I-Sigurnosne-Mjere.aspx

MSC Cruises je danas također potvrdio otkazivanje preostalih krstarenja s polaskom iz SAD-a. Ova odluka će utjecati na program tri broda koji su bazirani u Floridi – MSC Divina koja je trebala ploviti iz Port Canaverala te MSC Meraviglia i MSC Armonia iz PortMiamija kako slijedi:

  • Krstarenja brodom MSC Divina od 01.07.2021. do 15.09.2021.
  • Krstarenja brodom MSC Meraviglia od 01.07.2021. do 17.09.2021.
  • Krstarenja brodom MSC Armonia od 01.07.2021. do 24.10.2021.

Novi itinereri MSC Cruisesa iz SAD-a na brodovima MSC Meraviglia i MSC Divina će biti službeno otvoreni za rezervacije američkih gostiju u srijedu, 16.06.2021.

Za više detalja gosti se mogu obratiti svom putnom agentu ili uredu MSC Krstarenja.

Darija Semiz
Marketing Dpt
MSC Krstarenja doo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *