Input your search keywords and press Enter.

Hrvatski Telekom već omogućuje gigabitne brzine u gradovima diljem Hrvatske

  • U Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Dubrovniku, Karlovcu, Puli, Slavonskom Brodu, Šibeniku, Varaždinu, Velikoj Gorici i Zadru korisnici već koriste gigabitne brzine 5G mreže
  • 5G mreža Hrvatskog Telekoma dostupna na čak 600 lokacija diljem Hrvatske
  • Gigabitne brzine su danas stvarnost

Hrvatski Telekom nastavlja postavljati industrijske standarde omogućavajući gigabitne brzine u više gradova diljem Hrvatske omogućavajući korisnicima da uživaju u novoj eri evolucije mobilne mreže.

Korisnici u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Dubrovniku, Karlovcu, Puli, Slavonskom Brodu, Šibeniku, Varaždinu, Velikoj Gorici i Zadru, tako već ostvaruju brzine iznad jednog gigabita u sekundi što je ekvivalent prijenosu dva sata dugog videa u HD rezoluciji za 20-ak sekundi. 

Hrvatski Telekom lider je kad su u pitanju 5G prekretnice u Hrvatskoj pa je tako HT prvi uveo komercijalnu 5G mrežu u Hrvatsku, prvi testirao gigabitne brzine, uveo 5G campus mrežu i 5G roaming. 

Sa 600 5G baznih stanica od čega na čak 149 lokacija omogućava ultra velike brzine, HT potvrđuje status najveće i najbrže 5G mreže pokrivajući pritom 2 milijuna građana.

5G mobilna mreža Hrvatskog Telekoma pomoći će transformaciju i modernizaciju poslovanja,  povećat će učinkovitost mnogobrojnih industrija, ubrzat će razvoj društva budućnosti i pametnih gradova te će unaprijediti proizvodnju, obrazovanje, zdravstvo, poljoprivredu, energetiku, promet, gaming, turizam kao i naše svakodnevne živote.

Svim svojim korisnicima, u pojedinim tarifama u razdoblju do 30. rujna 2021. godine, Hrvatski Telekom, bez dodatnih troškova, nudi mogućnost korištenja 5G mreže za što je potrebno nalaziti se na području pokrivenosti 5G mrežom i imati kompatibilan 5G uređaj.

Odjel za korporativne komunikacije
Hrvatski Telekom

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.