Input your search keywords and press Enter.

Andrija napušta Novu TV

Poznato je gdje Andrija Jarak nakon odlaska s Nove TV nastavlja karijeru. Dubrovačkog reportera uskoro ćemo gledati na drugoj televiziji: ‘Ponosni smo što je novi član našeg tima‘

Ubrzo nakon što su s Nove TV objavili kako Andrija Jarak nakon 17 godina odlazi s te televizije, RTL je poslao priopćenje kako je ovaj cijenjeni novinar postao dio njihovog tima.

Novinar koji je zaradio uzrečicu ‘Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava’, koji je pratio sve značajne afere, javljao se s poprišta prirodnih katastrofa, obljetnica pada Vukovara i Oluje, uskoro preuzima mikrofon žute boje, piše RTL.

Branitelj, koji je na ratištima proveo mjesece braneći zemlju, gradeći karijeru reportera postao je kroz godine i jedno od najkredibilnijih osoba na medijskoj sceni. O njegovom radu govore i brojne nagrade koje je dobio. Često ističe kako mu je najbitnije povjerenje gledatelja te da uvijek donosi sve strane priče.

A naša kompanija s ponosom najavljuje kako je gospodin Andrija Jarak novi član našeg tima! Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme, priopćio je RTL.

slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *