Input your search keywords and press Enter.

Babin kuk je također jedna lokacija gdje nedostaje parking mjesta/garaža. Srećom lako je rješiva i zbog konfiguracije terena financijski povoljna.
Sama lokacija predložene garaže koja može biti i većeg kapaciteta nalazi se na Putu Iva Dulčića sa lijeve strane kada se ide uz Babin kuk, na mjestu na kojem se trenutno nalaze bivše “barake” preuređene u manje poslovno prostore.
Čestica zemlje 510/1 od 6.713 m2 nalazi se u vlasništvu Republike Hrvatske, tako da bi se vjerojatno lako riješili imovinsko-pravni odnosi.
Za potrebe parkinga/garaže dovoljno bi bilo i manje od 2.000 m2. Komunkacija kroz etaže u garaži nije neophodna jer bi pristup bio omogućen cestom uz samu garažu tako da bi se u garaži moglo iskoristiti što više mjesta. Računica kaže da na prostoru od cca 2.000 m2 moguće je realizirati skoro 100 parking mjesta po etaži. Zadržimo se na brojci od 250 parking mjesta koliko bi bilo dovoljno za taj dio glavice Babina kuka, okolnih kuća, apartmana i poslovnih prostora sa lijeve i desne strane Puta Iva Dulčića.
Ne bi bilo loše da Grad razmisli i o izgradnji vrtića, POS stanova i slično na preostalom prostoru !!!

Blaženko Carević

Loading map...

Loading

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.