Input your search keywords and press Enter.

Slomljena ovih dana i posljednja kućica za knjige u Mokošici

Predblagdanski vandalizam u Mokošici!

Ovih dana pred Blagdane  u Chalistenic parku  (Vježbalištu) kod Eko parka u Mokošici  slomljena je  potpuno mala drvena kućica za knjige poklon Dubrovačkih knjižnica  2018 godine. Tako su od 2017. do danas potpuno slomljene sve 4 drvene kućice za knjige, a knjige i slikovnice  većim dijelom zapaljene, iskidane ili pobacane po dječjim igralištima i Eko parku,  što je pretužno!
Da Komunalni redari Grada i Mokošice  nadgledaju što se sve čini u Eko parku, Chalistenic parku te ostalim dječjim igralištima u Mokošici do ovoga sigurno ne bi došlo. Ali, njih nikada nismo vidjeli, niti sreli u Mokošici!

 Što će nam reći naši donatori iz Pitomače koji su  poklonili  prvu kućicu i koji su se istinski veselili što ide djeci  Mokošice? Što će nam reći naši ostali donatori iz Grada: Dubrovačke knjižnice, Drvointerijeri, Turistička zajednica Grada??

Kroz naš dugoročni  volonterski projekt “Mokošica ne budi Trnoružica“  želimo djeci kroz zabavne i kulturne  priredbe  Mokošice  promicati kulturu, tradiciju i kulturu življenja, ali to ne možemo sami, treba se uključiti cijela lokalna zajednica! Idemooo!

   “Nikada se nemojmo umoriti u davanju domovini !”

 

Voditeljica Eko centra Zeleno Sunce  & Eko Omblići, Mokošica
Jadranka Šimunović

kucica za knjige

kućica za knjige

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *