Input your search keywords and press Enter.

Otvorena prijava Policijskoj postaji Dubrovnik

POLICIJSKAOJ POSTAJI DUBROVNIK:  Prijava protiv zaštitara tvrtke “Eurolex”

 

Udruzi “Divlja liga vaterpolo” obratio se stanovnik Dubrovnika, kazavši da su ga 26.02.2021. (petak), oko 18:00, zaštitari tvrtke “Eurolex”, Mihajlo Vuković i Branko Govedarica, bezrazložno i divljački “ispotezali” dok se on kretao unutar pomorskog dobra kod ville “Elite”.

Sugrađanin je najprije poslao viber poruke, pa sam nakon toga ja, kao predsjednik Udruge, obavio s njim telefonski razgovor kako bih saznao što više detalja, koje sam smatrao potrebnim da napišem prijavu.

Od Policijske postaje Dubrovnik, tražim da građane zaštiti od divljaka koji ih, od dana, kad su se iza “Elite” odronila velika kamenja, stalno i uporno maltretiraju na šetnici, uglavnom vulgarnim dovikivanjima.

Našoj Udruzi svakodnevno pristižu pritužbe građana na ponašanje zaštitara kod restauranta “Levanat”, ali današnji slučaj je bio prvi, koji je iz “dovikivanja” prerastao u “potezanje”.

Ja, ispred udruge “Divlja liga vaterpolo” molim sugrađane, da svaki incident kod “Elite” odmah prijave policiji i Udruzi [email: divlja.liga@gmail.com], da opišu događaj, da prilože fotografiju ili video, kako bi se zlostavljač lakše identificirao.

Posebno molim sugrađane da u potpunosti ignoriraju zaštitare (nikakav razgovor s njima), da se slobodno kreću pomorskim dobrom, a priložena karta neka šetačima posluži da znaju granicu pomorskog dobra kod “Elite”, koja je ucrtana crvenom linijom.

za udrugu DIVLJA LIGA VATERPOLO
Igor Legaz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.