Input your search keywords and press Enter.

Mato Garvan poslao nam je slijedeće fotografije – koje zaista govore više od riječi…

Poštovani

Slike govore više od riječi o ljepotama našega grada, proglašenog za grad gdje je najpoželjnije živjet?? Pa kako je tek u drugim gradovima

Mjesto: Dubrovnik

Ulica: SINJSKA , u toj se ulici nalaze tri odlagališta, a sama ulica ima 7 objekata, pa mogu reč da je odabrana kao centralno odlagalište za sve druge ulice uokolo, dajte malo ozbiljnosti u posao koji radite, maknite se iz fotelja i na posao, ova tri odlagališta pratim već nekoliko godina i ništa se ne mijenja. Na prijašnje upite dobijao sam odgovore koji su se bazirali na pravdanjma nemogućnosti da se nešto uradi. Pa dajte malo mrdnite se Dubrovnik ima novca ????? ako sam u pravu tu se govori o teškim milijunima, uređuju se samo Pile, Stradun, Ploče i glavne ulice kud ide glavni promet. Ostali djelovi grada se zanemaruju, ali promislite i u ostalim djelovima Grada se nalaze domaći ljudi i gosti grada. Naši su uglavnom navikli na ova S…A , a gosti jedino ako nemaju oči da vide i nos da nanjuši onda je uredu.

MA NA KONCU KO OBADA NJIH (GOSTE_TURISTE) JA GOVORIM I PIŠEM ZA DOMAĆE LJUDE KOJI TU ŽIVE I TRPE SVA OVA S….A . HAJDEMO MALO OZBILJNOSTI I ODGOVORNOSTI .

Ne treba ništa izmišljat, sve je već izmišljeno, malo prošečite po Evropi ZAPADNOJ, Sjevernoj Americi, Kanadi, Skandinaviji, djelovima Azije (Japan, South Korea …. ), ne idite u Afriku, South east Asia, India jer tamo ćete ovo naći, jer ako idete tamo mislit ćete da je sve uredu A NIJE sve je pogrešno tamo kao i kod nas.
Za sada toliko, idući put malo više adresa će biti i prijevod na Engleski da uključeni mogu razumit napisano.

Vrijeme događanja: October. 2018 ( 09.10.2018 _ 16.09.2018)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *