Input your search keywords and press Enter.

Uz Dječji tjedan od 2.10.-9.10.2017.

Poruka Eko-Omblićima i ekoativistima Zelenog Sunca i svoj djeci Mokošice:
Pod motom ‘Djeca prije svega’ u okviru Dječjeg tjedna od 2.10. do 9.10.2017. pozivamo naše mlade ekoaktiviste i svu djecu Mokošice da nam se priključe na našim eko-akcijama i kreativnim radionicama:
Obilježavanje dječjeg tjedna u Mokošici
1. U subotu, 07. listopada 2017. u 11 sati – Eko park Ombla, Mokošica
Jesenska eko-akcija uređenja Eko parka Ombla i dječjeg igrališta Maslačak u Mokošici. Nakon uređenja sadit ćemo mediteransko raslinje i ljekovito bilje. Završetak eko-akcije oko 12:15 sati.(U slučaju kiše imati ćemo likovna radionicu na temu: Prirodne ljepote Rijeke dubrovačke)

U ponedjeljak, 09. listopada 2017. u 19 sati u Eko centru u Mokošici – Dječje zabavno večeNa Dječje zabavno veče pozvana su sva djeca Mokošice na kojem mogu plesati, pjevati, recitirati, glumiti…. Završetak Dječje zabavne večeri oko 20:15. Međunarodni dječji tjedan obilježava se diljem Hrvatske svake godine već 60 godina u prvom tjednu listopada. Ovaj cijeli tjedan posvećuje se djeci kako bi se usmjerila pozornost odraslih na potrebe i prava djeteta, a posebice na položaj djeteta u zajednici u kojoj živi, raste i razvija se.Dobrodošli svi!

Ml.tajnica: Vanja Vrbešić
Predsjednica: Jadranaka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *