Input your search keywords and press Enter.

Prošlu subotu su djeca Eko grupe iz Šibenika sa svojom voditeljicom gđom Helenom Šarić posjetila Eko Ombliće, njihov Eko park Ombla i Eko centar u Mokošici.
Čim su došli mladi eko-aktivisti iz Šibenika, u Eko parku Ombla u Mokošici izveli su eko-performance pod nazivom ‘Živi svijet podmorja’. Pored eko-performancea i djeca Šibenika i Eko-Omblći su predstavili djeci i mladima Mokošice novu zajedničku eko-slikovnicu pod nazivom ‘Ne uništavajmo naše more!’
Ista će biti tiskana uskoro i to na recikliranom papiru. Druženje s Eko Omblićima i djecom Mokošice su mali Šibenčani nastavili u Gradu kada su posjetili dubrovačke zidine te dubrovački Akvarij. Šetnja Stradunom ih je posebno oduševila s obzirom da su tamo mogli svega intersantnog vidjeti od „zlatnog čovjeka“ , trubadura Krunu, lijeričara Nika, Konavoku Ankicu do jedinstvenog prodavača suvenira-srca Dubrovnika – Mirsa .
Popodne su mladi Šibenčani slavili rođendan u Gradu svojoj kolegici Eriki čiji veći dio obitelji živi u Dubrovniku.
Puni utisaka mladi Šibenčani iz Eko grupe su predvečer napustili Dubrovnik obećavši Eko Omblićima da će ih posjetiti ponovo slijedeće proljeće kada će im prirediti novi eko-performance!

Bravo djeco! Veselimo se vašem ponovnom dolasku!

Ml.tajnica: Mihaela Pavlina
Predsjednica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *