Input your search keywords and press Enter.

Rodina radionica o trudnoći i porodu i Mala škola dojenja

Sljedeći  tjedan udruga  RODA  – Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.


U četvrtak 5. rujna 2019. u 18 sati, u prostorijama Razvojne agencije grada Dubrovnika ‒ DURA, Branitelja Dubrovnika 15, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U petak 6. rujna 2019. u 18 sati, u prostorijama Razvojne agencije grada Dubrovnika ‒ DURA, Branitelja Dubrovnika 15, održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je dva sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na telefon: 091 517 66 35.

Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili naših Facebook stranica RODA Dubrovnik.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na našim Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA ‒ Roditelji u akciji – www.roda.hr.

Radionice su besplatne.

Veselimo se vašem dolasku.

RODA Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.