Input your search keywords and press Enter.

Likovna radionica za djecu

Likovna radionica „Ulov iz fundusa“ u sklopu programa Ljeto u Gružu,u petak, 13.08.2021.g. u parku Luja Šoletića u Gružu, s početkom u 9:00 sati.

U sklopu programa Ljeto u Gružu,u petak, 13.08.2021.g u parku Luja Šoletića u Gružu, Umjetnička galerija Dubrovnik organizira likovnu radionicu za djecu “Ulov iz fundusa” s početkom u 9:00 sati.
Predviđeno trajanje radionice je 1 sat.
Radionicu je osmislila i vodit će muzejska pedagoginja Umjetničke galerije Dubrovnik Ivona Šimunović, a male polaznike ćemo na ovakav način upoznati s jednim djelom bogatog fundusa Umjetničke galerije Dubrovnik, slikom, ulje na platnu “Riba” našeg dubrovačkog slikara Antuna Masle. Maslinu “Ribu” ćemo uloviti iz fundusa, preoblikovati ili redefinirati te donijeti u petak u Gruž u obliku skulpture.Kako znamo da je petak dan od ribe, a blizu smo Gruške pjace i mora, dođite jer vas očekuje jedan dobar ulov za oslikati!
Cilj edukativne likovne radionice je razvijanje dječje kreativnosti i vještina u različitim likovnim postupcima u području slikarstva, te upoznavanje i širenje znanja,sposobnosti i kritičkog promišljanja u području umjetnosti.

Veselimo se Vašem dolasku!

Umjetnička galerija Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *