Input your search keywords and press Enter.

‘Kreirajmo zajedno za ljepši i veseliji dječji svijet’

Sa početkom Dječjeg tjedna 1. listopada 2018. započele kreativne jesensko zimske radionice za svu djecu i mlade Mokošice!

Prošli vikend su u Eko centru u Mokošici pod motom: ‘Kreirajmo zajedno za ljepši i veseliji dječji svijet’ početkom Dječjeg tjedna, započele kreativne jesensko – zimske radionice za djecu i mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke i Grada. Iste će se održavati u Eko centru i Eko parku u Mokošici.

Održavat će se uglavnom petkom predvečer, subotom ili praznikom.

Kreativne radionice vodit će naši volonteri i prijatelji iz drugih udruga. Planirali smo da će ove jeseni i zime biti dosta kreativnih radionica na temu: recikliranja i očuvanja prirode. Tako će se na tim radionicama praviti lavandini jastučići, oslikavati dječjom rukom ili salvetnom tehnikom reciklirane kartonske kutijice, reciklirane staklene bočice, praviti mirisni sapunčići od recikliranih sapuna. Isto tako će se pripremati u našem Eko centru razni džemovi od domaćeg voća te učiti praviti dubrovačke slastice kao: rozata, hrostule, dubrovačke prikle i dubrovački bonboncini. U Eko parku Ombla u Mokošici će se učiti pravilno saditi stabla kao i naše aromatično i ljekovito bilje: lavandu, ružmarin, smilje, metvicu i kadulju.

Oslikavati će se i uljepšavati dječjim rukama i zidovi dječjih igrališta i parkova u Mokošici i Rijeci dubrovačkoj.
Sve kreativne radionice će za djecu i mlade biti besplatne. O rasporedu kreativnih radionica djeca i mladi će biti obaviještena preko naše FB stranice Eko centar Zeleno Sunce & Eko Omblići, preko škola, vrtića, medija i na oglasnim tablama u Eko centru i Eko parku u Mokošici. Dobrodošla draga djeco na naše kreativne radionice, gdje će te maštati, stvarati, uživati i družiti se
‘Kreirajmo zajedno za ljepši i veseliji dječji svijet !’

Ml. tajnik: David Cvjetanović
Predsjednica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *