Input your search keywords and press Enter.

Eko-omblići na sajmu zdrave hrane

Pod motom: „Priroda i mi“ odlazimo na 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva. Usvajamo i dupinku Gretu, nazvanu po 16-godišnjoj švedskoj djevojčici –ekoaktivistici Greti Thunberg koja se od lani bori uporno protiv klimatskih promjena!

Poruka Eko Omblićima i ekoaktivistima Zelenog Sunca!
Pod motom: “Priroda i mi“ odlazimo već tradicionalno na 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva Dubrovnik.
Stoga dođite svi veselo u subotu 16. ožujka 2019.u 10:10 sati sati u naš Eko centar u Mokošici kada ćemo krenuti sa gradskim autobusom 1b u 10,20 u Grad a potom autobusom br. 6 prema Hotel Tireni i Babinom Kuku na 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane i ljekovitog bilja gdje ćemo ima mali štand sa svojim eko proizvodima .
Na štandu ćemo za humanitarne svrhe (usvajanje dupinke Grete po 16-godišnjoj švedskoj eko-aktivistici Greti Thunberg koja se bori od prošle godine protiv klim.promjena) prodavati mirisne jastučiće od lavande, ljekovito bilje, bočice sa našim maslinovim uljem, suhe smokve, kutijice oslikane salvetnom tehnikom, mjendule, džem od naranača i lemuna, kantarion ulje te male platnene burse koje su oslikali Eko-Omblići.
Povratak u Mokošicu sa 16. Mediteranskog sajma zdrave prehrane i ljekovitog bilja oko 14:5o sati.
Prognozeri vremena obećavaju sunčano i lijepo vrijeme, stoga idemooo!
Dobrodošli svi!

Ml.tajnica: Mihaela Pavlina
Voditeljica projekta Priroda i mi: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *