Input your search keywords and press Enter.

REDOVI PRED KULTNIM DUBROVAČKIM KLUBOM REVELIN – LJETO U PUNOM JEKU

Klub koji Dubrovnik stavlja na svjetsku listu noćnog života
REDOVI PRED KULTNIM DUBROVAČKIM KLUBOM REVELIN – LJETO I ZABAVA SU U PUNOM JEKU
Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu!

Ljeto je u punom jeku, turisti svih zemalja preplavili su jadransku obalu a prema najnovijem izvještaju Svjetske turističke organizacije Ujedinjenih naroda, Hrvatska se vratila na pretpandemijski status turističke destinacije.
Nakon prvog vikenda kolovoza ali i po redovima koji se stvaraju ispred dubrovačkog kultnog kluba Revelin još od lipnja, može se reći kako Hrvatska uistinu je pozicionirana na kartu svjetskih turističkih destinacija a Culture Club Revelin može se smatrati jednom od najboljih razglednica hrvatskog turizma, clubbinga i noćnog života. Po fotografijama koje nam stižu iz Revelina može se zaključiti kako jug Hrvatske udara ritam zabave i postavlja standarde noćnih izlazaka cijeloj Hrvatskoj, ali i šire.

Gornju tezu dodatno potvrđuje nedavno proglašenje Culture Club Revelin 22. najboljim klubom na svijetu od strane čitatelja antologijskog DJ Maga koji broji 4.5 milijuna čitatelja i pratitelja na društvenim mrežama! Strogom procedurom glasanja za Top 100 Clubs čak 600.000 glasača dovelo je Culture Club Revelin i Dubrovnik na visoko 22. mjesto 100 najboljih klubova svijeta, ostavivši iza sebe neke legendarne destinacije i klubove, poput Ministry of Sound u Londonu, Elrow14 u Barceloni, Yalte u Sofiji, DC-10 na Ibizi, Cavo Paradiso u Grčkoj, Omnie iz Las Vegasa, Fabrike iz Madrida ili Club Space iz Miamija.

Culture Club Revelin zaslužio je vrhunski status već pri samom otvaranju prije 12 godina zbog svoje specifičnosti, lokacije i povijesti zdanja kluba, okoline, utjecaja i atmosfere, no uz vrhunski program koji neumorno već 12 godina Culture Club Revelin nudi svojim posjetiteljima i stanovnicima Dubrovnika ono je što privlači rijeke posjetitelja, turista i prijatelja, koji mu se iznova vraćaju.

Od Afrojacka, Artbata, Carl Coxa, Davida Moralesa, Martin Soleviga, Gramophondzia, preko Boy Georgea, Idris Elbe, Fatboy Slima, Freemasonsa do Paul Van Dyka, Shapeshifetrsa, Mark Knighta, Claptonea, Shaquille O’Neala ili evo, friško, britanskih Gorogon Cityja koji su ovaj vikend držali pun klub naelektriziran moćnim ritmovima do svitanja, samo je mali popis svjetskih glazbenih imena koji su unutar zidina Culture Club Revelina ostavili svoj glazbeni trag. Jedinstven spoj luksuza, zabave, ponude highclass brandova pića i vrhunskih izvođača, uz atmosferu bastiona iz 16. stoljeća, očarali su brojne slavne osobe koji su česti gosti kluba, od sportskih zvijezda, onih filmskih pa do, na primjer, modnih ikona, poput Naomi Campbell.

Culture Club Revelin, koji je stasao u okruženju 500 godina stare dubrovačke tvrđave Revelin, mjesto je gdje se prošlost doslovno stapa sa sadašnjošću a pritom daje mali uvid onoga što nas čeka u budućnosti. Po redovima koji se ovog ljeta stvaraju ispred kluba, budućnost se čini vesela, sretna, ispunjena, plesna i vrlo optimistična. Po količini ljudi, tipu posjetitelja i atmosferi koja se svaku noć iznova stvara, ako je po Revelinu, budućnost se čini – vrhunska.

Culture Club Revelin do kraja kolovoza najavljuje niz velikih DJ gostovanja, pa tako 9.8. nastupa Mike Vale, 12.8. Kurd Maverick, 16.8. Martin Ikin, 19.8. John Summit, 23.8. Illyus&Barrientos a 26.8. Miss Monique.
Ljeto u Dubrovniku traje i kroz rujan kada na pozornicu Revelina dolaze Sam Divine, Phil&Derek iz projekta Cercle, Technasia te HIGHER festival, uz još nenajavljena iznenađenja.
Između DJ gostovanja Culture Club Revelin nudi specijaliziran tematski program svaku večer uz resident DJ-e Aldo Morro, Dancelectric, DJ Speed, Joe2Shine, Kosta Radman, Time Jack i Wekingz a posebnost i zanimljivost Revelina je upravo činjenica kako klub privlači goste bilo da je vikend ili ponedjeljak, bilo da je programska večer ili DJ gostovanje, baš kao da svaki posjetitelj Dubrovnika svoj kraj ljetnog dana želi zapečatiti kultno – upravo u kultnom Culture Clubu Revelin.

Ako ste u blizini, dođite nam da vas ugostimo i zatulumarimo zajedno 🙂

Facebook – https://hr-hr.facebook.com/revelin.dubrovnik/
Instagram – https://www.instagram.com/cultureclubrevelin/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.