Input your search keywords and press Enter.

BOŽANSTVENA KOMEDIJA na Laudato TV

Neskriveni dragulj Laudato televizije BOŽANSTVENA KOMEDIJA

petkom u 21:00 sat na LTV-u

‘Božanstvena komedija’, popularna humoristična emisija Laudato televizije, 2. listopada otvara novu sezonu emitiranja. Uigrana petorka ‘Božanstvene komedije’ – Marin Periš, Matej Sunara, Stanko Stojić, Ante Cash i Josip Kežić – svakog petka u 21 sat jamči 45 minuta svježih fora, originalnih skečeva, kreativnih tema i zanimljivih razgovora.

U novoj sezoni gledatelje očekuje dosad najviše epizoda u sezoni, njih čak 13, u kojima će petorka ‘Božanstvene komedije’ – kako u svom stilu kažu – pokušati odgovoriti na pitanja o tome gdje je granica između roditeljske brige za dijete i prisiljavanja djeteta da se bavi nečim što samo roditelje raduje; isplati li se danas biti zanatlija radije nego ići na fakultet; ima li humor granica, tj zašto se danas vrši veliki pritisak na komičare da ublaže svoj pristup da se netko ne bi uvrijedio; koji su razlozi tomu da sve više ljudi živi u samačkim domaćinstvima; koje su razlike između pravoslavlja i katoličanstva, kao i na mnoga druga pitanja.

U pet godina emitiranja na Laudato televiziji, koje ‘Božanstvena komedija’ ima iza sebe, ova uspješnica, po uzoru na kapitalno djelo velikog Dantea, udarila je pravac novoj vrsti kreativne slobode u nedovoljno divergentnom ozračju domaćeg televizijskog programa, što su od 2015. gledatelji objeručke prihvatili i s veseljem dočekali svaku od 92 dosad emitirane epizode. Satirična i topla u isti mah, aktualna i univerzalna u isti čas, Božanstvena komedija humorom otvara važne i aktualne teme, ugošćuje zanimljive pojedince s kojima već godinama zajedno postojano informira, zabavlja, opušta, poučava i nasmijava brojne gledatelje.

U božanstvenom društvu sjedile su mnoge pametnice i pametnici, književnici, umjetnici, sportaši, znanstvenici, društveno zauzeti pojedinci, kao i estradne zvijezde koje su s gledateljima Laudato TV-a podijelile svoje životno iskustvo i znanje. Znanstvenik Vladimir Paar pričao je o dokolici i vremenu; nogometna legenda Ćiro Blažević o svom osobnom nogometnom putu; o kulturi glazbe Anja Šovagović; o kulturi čitanja Miro Gavran; a o kulturi kazališta Rene Medvešek. Znanstvenica i zaljubljenica u Bibliju, Nada Babić, razgovarala je s nama o najčitanijoj knjizi svih vremena; Robert Knjaz o praksama koje su negdje postale običajima; vozač relija i voditelj nekoliko automobilističkih emisija, Juraj Šebelj, o hrvatskom prometu i našim prometnicima; Marin Ivanović Stoka o porocima, a novinari Višnja Starešina i Damir Šarac s nama su secirali stanje u hrvatskim medijima.

Dočekajte vikend u dobrom raspoloženju! Ne propustite ‘Božanstvenu komediju’ petkom u 21.00 sat.

Jana Radeljak, mag.comm.
Direktorica
Bagadodo – agencija za odnose s javnostima, promociju i komunikacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.