Input your search keywords and press Enter.

Siguran i povoljan parking u splitskoj garaži

Došli su ljetni mjeseci, a s njima i borba u traženju parkinga. Ima li nešto stresnije od kruženja po uskim ulicama na visokim temperaturama, tražeći bilo kakvo mjesto da se parkirate, a da niste na pola sata hoda od željenog odredišta? 

Ako Vam se posreći da i nađete takvo mjesto, definitivno ćete ga papreno platiti, a ni to nitko ne želi. Koja je poanta putovanja, posjeta gradu, ako ćete dnevni parking platiti više od obiteljskog ručka? 

Za sve one koji dolaze u Split, postoji rješenje za ove iscrpljujuće trenutke, a ono se krije na ovoj poveznici

Zašto baš ova parking garaža?

Većina se posjetitelja koristi prilikom besplatnog parkiranja ispred zgrada u kvartovima gdje je inače dozvoljeno samo za stanare. Druga opcija je pronaći neuređenu parking površinu te ostaviti vozilo vani po temperaturama iznad 32 stupnja. Ako ništa od toga, ostavit ćete auto sa strane na ulici, u raznim parking zonama. 

Baš zato preporučujemo ovu garažu, koja se nalazi u centru grada. Možete se opustiti znajući da je Vaše vozilo u hladnom i sigurnom prostoru, koji je nadgledan pomoću sigurnosnih kamera. Također, kada želite izaći iz parkinga, nećete gubiti još 10 minuta dok se auto dovoljno ne ohladi da možete krenuti. 

Kao što je navedeno, lokacija parking garaže je veliki plus. Nalazi se tik do gradske povijesne jezgre Splita, uz plažu bačvice. Tako dobivate spoj dva svijeta – idealno za one koji su došli na kupanje, ali i za one koji trebaju do grada, bilo to zbog posla ili razgledavanja. Pravi sretnici mogu spojiti to dvoje i uživati čitav dan u Splitu. 

Do grada imate nekih 15-ak minuta pješice, ali ako niste za to raspoloženi po velikim vrućinama, stanica za gradski bus je samo nekoliko metara od garaže. 

Naravno, opet se javlja briga – što ako tu ne bude slobodnog mjesta za parkirati? O tome definitivno ne trebate niti razmišljati. Parkirna garaža ima preko 300 parkirnih mjesta, a od njih su 60 XXL veličine – za one sa vozilima većeg volumena. Osim toga, parking je moguće i rezervirati, tako da Vas slobodno mjesto unaprijed čeka u terminu koji Vam je potreban. Korisnička podrška je dostupna 24/7 pa ste zbrinuti. 

Iako sve to zvuči odlično, navikli smo da takvi uvjeti dolaze sa visokom cijenom. Međutim, ovdje definitivno plaćate ono što dobivate, bez pretjerivanja. Što duže ostajete, to manje plaćate, a to definitivno niste do sada susreli.

Primjerice, za 24 sata parkinga dobijete popust od 60%, pa ga platite samo 120 kuna, dok tjedan platite 750 kuna. U vrijeme kada su cijene nenormalno visoke, i obiteljski ručak ćete platiti oko 700 kuna, to je odlična računica s obzirom da to znači čitav tjedan sigurnog parkinga. 

Zaključak

Parking je u većini velikih gradova problem. Parkirnih površina je malo, a posjetitelja i lokalnih stanovnika puno. Taj je problem osobito izražen u sezonskim destinacijama. Upravo zato su ovakve opcije prava solucija za uštediti vrijeme i energiju. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)