Input your search keywords and press Enter.

Video najava premijere “Blizanke”

U Kazalištu Marina Držića sutra je premijera predstave za djecu “Blizanke” (15. ožujka u 19h) – komad prema tekstu Ericha Kästnera adapatirala je Nikolina Rafaj a režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger.

U naslovnim ulogama djevojčica Lujze i Lote su Irena Tereza Prpić i Vini Jurčić a u podjeli su također: Srđana Šimunović, Hrvoje Sebastijan, Marija Šegvić, Glorija Šoletić, Izmira Brautović i Boris Matić. Video najavu koju možete pogledati na linku potpisuje Palm Productions / Miran Brautović.
Blizanke je roman njemačkog književnika Ericha Kästnera, autora dječjih romana kojih se uvijek rado prisjećamo poput “Emila i detektiva“, „Letećeg razreda“ i brojnih drugih. Roman „Blizanke“ doživio je veliki uspjeh diljem svijeta i preveden je na mnoge svjetske jezike, a postao je još i poznatiji kada je po njemu snimljen nezaobilazni film “Zamka za roditelje”.
Iduće izvedbe su: pretpremijera: 14. ožujka u 19h, premijera: 15. ožujka u 19h, reprize 16. ožujka u 19h & 17. ožujka u 11h. Ulaznice su dostupne na blagajni kazališta (tel. 020 321 088) ili online putem www.kmd.hr / www.ulaznice.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *