Input your search keywords and press Enter.

Valamar u Metkoviću i Pločama predstavlja nove prilike za zapošljavanje

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu ove godine otvara 400 novih radnih mjesta. U visokoj sezoni 2019. godine zapošljavat će gotovo 7.000 djelatnika u hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Naime, Valamar Riviera u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje predstavit će u Metkoviću i Pločama u četvrtak, 10. siječnja, otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u najvećoj hotelskoj kompaniji u Hrvatskoj. Posjetitelji će tako imati priliku saznati detalje o uvjetima rada, smještaju te mogućnostima razvoja karijere u turizmu.

Predstavljanje će se u Metkoviću održati u sali Gradskog kulturnog središta Metković s početkom u 9 sati te isti dan u Pločama u prostorijama HZZ-a u 13 sati.

Valamar Riviera pozicionirala se kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Svim zaposlenicima osigurava minimalno 5.000 kuna neto primanja za odrađeni puni fond sati, kao i brojne interne i vanjske obrazovne programe, edukacije i seminare koji su izuzetno važni za razvoj karijere u Valamaru.

Uz to, svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te tri obroka dnevno na teret poslodavca.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2019. godinu nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i gotovo 300 novih ugovora za stalni radni odnos. Također, s ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, osigurava više od 22 sata edukacija i treninga po zaposleniku te redovne stimulacije.

U prilog činjenici da su Valamarove vrijednosti prepoznate govori i podatak da je Valamar Riviera TOP Poslodavac u turizmu u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao.

Odnosi s javnošću
Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *