Input your search keywords and press Enter.

Upoznajte Young Living – Život bez kemikalija

Dinamični duo, poznata glumica Petra Kurtela i zagrebačka liječnica Ines Kekelj nemaju zajedničkih dodirnih točki, ali jedna ih je nasumično spojila: ljubav prema životu bez kemikalija.

O štetnosti različitih proizvoda koje svakodnevno koristimo i koji su prepuni kemikalija obje su krenule istraživati kad su postale majke. Bilo im je izuzetno bitno da njihovi sinovi odrastaju u sigurnom okruženju i odlučile su iz svojih domova malo po malo izbacivati štetne proizvode i zamijeniti ih alternativama koje najčešće same izrađuju. 

Na cijelu ideju o životu bez kemikalija potakla su ih, ni manje ni više, nego eterična ulja. Djevojke u njihovim blagodatima uživaju već neko vrijeme, ali ne isključivo zbog božanstvenih mirisa, već i zbog njihovih aromaterapeutskih svojstava. Kad su savladale za kojim uljem posegnuti kad im nedostaje energije, a za kojim kad im je potrebno opuštanje, bacile su se u sljedeću avanturu: izrađivanje DIY proizvoda s eteričnim uljima i drugim sirovinama. Kako su istraživanjem saznale šokantne činjenice o štetnosti određenih proizvodi koje koristimo na dnevnoj bazi, odlučile su svoje domove učiniti ‘chemical free’. 

“Eterična ulja počela sam koristiti prije 6 mjeseci i ona su me na neki način osvjestila o tome koliko smo svakodnevno okruženi štetnim kemikalijama, ali i koliko je lako izraditi kvalitetne i sigurne proizvode. Uz pomoć eteričnih ulja i nekoliko sirovina ubrzo sam iz svojeg doma izbacila mirise svijeće, osvježivače zraka, kupovne kreme za tijelo, serume, parfeme…” izjavila je Petra Kurtela.

A zagrebačka liječnica Ines Kekelj nadodala je: “Kad sam postala majka, počela sam intenzivno istraživati o štetnosti kozmetike koju sam kupovala za svog sina. Često bih ostala zaprepaštena sastavom pa sam odlučila stvar uzeti u svoje ruke i pokušati s prirodnim pripravcima. Tražila sam zato vrhunska eterična ulja i nakon opsežnog pretraživanja, svoje povjerenje dala sam Young Livingu. Zahvaljući super zajednici i podršci koju sam tamo dobila, brzo sam se odvažila pripremati kreme, kupke, maske, losione, pilinge i serume. Danas je naš dom gotovo u potpunosti bez štetnih kemikalija i mi uživamo u tome!”

Dinamični duo svoju će strast prema eteričnim uljima i životu bez kemikalija podijeliti i s drugima 27. travnja 2019. godine u Dubrovačkoj galeriji Sebastian u 17 sati. 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-mail adrese: mamina.ulja@gmail.com, u komentarima ili na brojeve telefona 095/5636050 (Ines) i 098/9827319 (Petra) 

Broj mjesta je ograničen!

 

 

Lena Kramarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)