Input your search keywords and press Enter.

Prva radionica informacijske i informatičke pismenosti namijenjena osobama treće životne dobi održat će se sutra, 8. rujna 2020., u ogranku Lapad (Atlant centar, 1. kat) s početkom u 10 sati. Radionica je zatvorenog tipa, odnosno mogu prisustvovati samo oni koji su se prethodno prijavili i kojima je javljeno da dođu sutra u prvu skupinu.

Nakon njih, u skladu s epidemiološkim mjerama, slagat će se i ostale skupine do osam polaznika. Radionice će trajati po dva blok sata, jednom tjedno za svaku skupinu, onoliko dugo koliko bude bilo interesa. Polaznike će se učiti osnovama rada na računalu i služenjem internetom.

Ostali prijavljeni bit će telefonski obaviješteni tijekom ovog tjedna u koju skupinu spadaju i kada trebaju doći. Molimo sve koji dolaze da se pridržavaju svih epidemioloških mjera (nošenja maski, držanja distance, mjerenja temperature).

Ove besplatne radionice informacijske i informatičke pismenosti, u organizaciji Dubrovačkih knjižnica, za cilj imaju društveno integrirati stariju populaciju i aktivno ih uključiti u kulturna i društvena zbivanja.

Za dodatna pitanja molimo sve prijavljene da nam se jave mailom na press.dkd@gmail.com ili nas kontaktiraju putem telefona 020/ 441 – 986 u vremenu kad je Znanstvena knjižnica otvorena (svakim radnim danom od 7:30 do 14:30, a utorkom i četvrtkom do 17:30).

 

Dubrovačke knjižnice

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *