Input your search keywords and press Enter.

“Trčimo za Ninu” u nedjelju na cavtatskoj rivi!

Ove nedjelje, 4. kolovoza u okviru inicijative “Zajedno za Ninu” u Cavtatu se organizira sportski događaj “Trčimo za Ninu”. Stoga se pozivaju svi sportski klubovi i svi drugi pojedinci koji sudjelovanjem na ovoj utrci žele doprinijeti u prikupljanju donacija za potrebe dugotrajnog liječenja i rehabilitacije mlade konavoke Marije Nikolete Đivanović (Nine) da dođu na cavtatsku rivu, na Trg dr. Franja Tuđmana, u nedjelju 4. kolovoza u 18:00 sati kada započinje prijava za sve sudionike.

Start utrke je u 19:00 sati, a trčat će se cavtatskom rivom, oko Rata natrag do Trga, ukupnom dužinom od 2 kilometra. Utrka se organizira u više kategorija, a sudjelovati mogu i odrasli i djeca. Za djecu koja neće sudjelovati u utrci organizira se poseban program i igre koje su namjenjene njihovom uzrastu.

Nakon utrke organizirano je proglašenje pobjednika i osvježenje za sve sudionike te večernji zabavni program uz DJ-a.

Organizatori naglašavaju da je za sve sudionike događanja osiguran parking na igralištu ispred osnovne škole na Mećajcu. Parking će biti vidljivo označen, te mole  da se dođe na vrijeme i vozila ostave na predviđenom parkingu kako se ne bi dodatno stvarala gužva kroz Cavtat.

Svi sudionici utrke moći će umjesto kotizacije uplatiti donaciju za Ninu.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook profilu “Zajedno za Ninu”.

 

 

 

Jelena Gale Pregelj,

„ZAJEDNO ZA NINU“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *