Input your search keywords and press Enter.

Tradicionalni koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra povodom Svjetskog dana turizma

Tradicionalni koncert povodom Svjetskog dana turizma, kojim ove godine obilježavamo i završnicu sedmog po redu izdanja Good Food Festivala, u organizaciji Turističke zajednice grada, Grada Dubrovnika i Dubrovačkog simfonijskog orkestra, održat će se u nedjelju, 27. rujna ispred crkve sv.Vlaha s početkom u 19 sati, a u slučaju lošeg vremena održat će se ispod Palače Sponza.

B&P (Brass & Percussion) septet Dubrovačkog simfonijskog orkestra za nedjelju 27. rujna priređuje jedan sasvim novi program koji obuhvaća popularnu klasiku, filmsku glazbu i jazz. Aranžmane za koncert priredio je trubač DSO-a, Damir Butigan.

B&P septet DSO-a čine puhači Džemal Cakić, Martin Hrćan, Toni Kursar, Damir Butigan i Ivan Kušelj, udaraljkaš Alan Polzer i udaraljkašica Karmen Pervitić. Publika će na ovom koncertu moći poslušati izbor iz poznatih klasičnih djela kao što su Bizetova opera Carmen, Nessun dorma iz Puccinijeve opere Trubadur, Brahmsov Mađarski ples br. 5, ali i izbor glazbe popularnih TV serijala i filmova poput Zvjezdanih staza, M.A.S.H.-a, Pink Panthera, A Je To, zatim tango La cumparsita te ponešto jazza s That’s a plenty.
Dođite i proslavite Svjetski dan turizma i ispratimo ovogodišnji Good Food Festival uz vrhunske izvedbe Dubrovačkog simfonijskog orkestra!

 

 

Odjel za komunikacijske taktike
Turističke zajednice grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *