Input your search keywords and press Enter.

T-Kamion dolazi u Ploče, Vrgorac, Opuzen i Ston

• Posjetite T-Kamion Hrvatskog Telekoma, koji će od 30. srpnja do 11. kolovoza proći kroz Ploče, Vrgorac, Opuzen i Ston
• Za sve kupce u T-Kamionu osiguran je poseban popust u iznosu do 500 kuna na vrhunske modele Samsung uređaja
• Ponudu će činiti vrhunski modeli mobilnih uređaja kao i inovativni gadgeti

Hrvatski Telekom je na velikoj turneji po Hrvatskoj s još boljim promotivnim T-Kamionom. Svi posjetitelji T-Kamiona, od 30. srpnja do 11. kolovoza u Pločama, Vrgorcu, Opuzenu i Stonu imat će priliku zaviriti u bogatu ponudu usluga i proizvoda poput vrhunskih mobilnih uređaja i noviteta kao što su fitness trackeri, pametni satovi i drugo. Svi korisnici će na T-Kamionu moći ostvariti sve usluge kao i u ostalim T-prodajnim mjestima, a očekuje ih i sniženje u iznosu do 500 kuna na sve vrhunske modele Samsung uređaja. Samsung je vjerni partner turneje T-Kamiona.

Turneja T-Kamiona odvija se po sljedećem rasporedu:

30. srpnja – 01. kolovoza, Poče (ispred robne kuće)
2.-4. kolovoza, Vrgorac, Trg hrvatskih branitelja;
6.-8. kolovoza – Opuzen, Trg Opuzenske bojne;
9.-11. kolovoza, Ston (parkiralište uz Pelješku cestu).

Poseban je naglasak na premium ponudi Magenta 1, jedinstvenoj usluzi koja objedinjuje fiksne i mobilne usluge i koja slavi drugi rođendan od svog predstavljanja. Tu su i druge usluge namijenjene različitim potrebama korisnika – Internet posvuda, Najbolje tarife, MAXtv putem satelita te vrhunski uređaji Samsung S9 i S9+. Svakom kupcu Hrvatski Telekom pripremit će i poseban poklon.

S ciljem što kvalitetnije prezentacije usluge MAXtv putem satelita, sadržaj usluge će tijekom turneje biti predstavljen na najnovijem Samsung 65” TV modelu sa zakrivljenim ekranom. Za potpuno zadovoljstvo kupaca na T-Kamionu, instalacija usluge bit će dostupna u roku od 48 sati.

Hrvatski Telekom je već dugi niz godina prepoznat po turneji T-Kamionom koju organizira diljem Hrvatske, od Kvarnera, Dalmacije do otoka, jer je time dostupan i na lokacijama gdje nema T prodajnih mjesta. Ovogodišnja turneja traje do 30. studenog i uključit će otprilike 60 lokacija diljem Hrvatske.

Odjel za korporativne komunikacije
Hrvatski Telekom

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *