Input your search keywords and press Enter.

Subota, 26. 6. – Sveti Petar za Pera

Sveti Petar za Pera

 

U sklopu proslave blagdana sv. Petra, u suradnji s Gradom Dubrovnikom, župna zajednica sv. Petra na Boninovu u Dubrovniku u subotu 26. lipnja 2021. s početkom u 20.00 sati, na igralištu iznad Javne garaže na Ilijinoj glavici, organizira humanitarnu malonogometnu utakmicu na kojoj će se prikupljati sredstva kojima se želi pomoći župljaninu ove župe Peru Matani komu je, nakon što je prebolio teški oblik COVIDA 19, potrebna rehabilitacija, objavljeno je na mrežnim stranicama župe.

“Pomažući jedni drugima u nošenju životnog bremena, ljubeći jedni druge, svima svjedočimo da je Bog ljubav”, poručuju iz župne zajednice te pozivaju i potiču sve one koji to žele da im se priključe.

Svi oni koji žele pomoći i uključiti se u ovu akciju, a ne mogu doći na igralište u subotu 26. lipnja 2021., to mogu napraviti i uplatom na račun župe HR 9125000091101377744 s naznakom „za Pera Matanu“.

Više o situaciji ove obitelji možete pročitati u razgovoru Dubrovniknet-a s Perovom suprugom Antonijom:

https://www.dubrovniknet.hr/ozdravljenje-dok-joj-je-suprug-pero-matana-bio-na-rubu-zivota-u-franu-mihaljevicu-antonija-se-bosonoga-uspinjala-uz-brdo-ukazanja-u-medugorju/?fbclid=IwAR3KLUYdm7J2o-4wU2AWJvGYokLYgAU9O3GPycUGvopuuQsFS796_cbPkh0

 

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.