Input your search keywords and press Enter.

SEMINAR O SPRJEČAVANJU PRANJA NOVCA U SKLOPU FOS-a

Novosti  6-tog FORUMA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA predstavit će se u utorak 26. ožujka u Hotelu Rixos Libertas.
U sklopu Foruma u Hotelu Rixos Libertas u 13:45h će se održati SEMINAR O SPRIJEČAVANJU PRANJU NOVCA i FINACIRANJA TERORIZMA, kojeg će održati predstavnik Financijskog inspektorata, Ministarstva financija, voditelj Službe za nefinancijske subjekte, Tadija Šakić. Seminar je namijenjen ovlaštenim mjenjačima, posrednicima u prometu nekretninama kao i ostalim dionicima gotovinskog poslovanja.
Nakon seminara, u 16.00h održati će se Forum obiteljskog smještaja.
Naglasak ovogodišnjeg Foruma je podizanju kvalitete usluge u obiteljskom smještaju, što je u skladu s na novim Pravilnikom o kategorizaciji i razvrstavanju objekata u privatnom smještaju, kojeg će predstaviti, Stane Đivanović, voditeljica odjela za gospodarstvo Ureda državne uprave Dubrovačko-neretvanske županije.

S ciljem podizanja kvalitete usluga obiteljskog turizma, HBOR je formirao kreditne linije namijenjene isključivo za ulaganja u obiteljski smještaj, koje će prezentirati predstavnik HBOR-a, pomoćnik direktora Sektora za kreditiranje, Siniša Špoljarec.

Na Forumu će dogradonačelnica, Jelka Tepšić, prezentirati projekt Respect the City dok će direktorica TZ Grada Dubrovnika prezentirati TOMAS istraživanje za Grad Dubrovnik ljeto 2018.

Program Foruma dostupan je OVDJE!

HGK-ŽK DUBROVNIK

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *