Input your search keywords and press Enter.

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik proslavit će idućeg vikenda svoj 6. rođendan, a tim povodom pripremili su pravu plesnu poslasticu – „Đeplešeš Dubrovnik Birthday Weekend“, koji će se od 22. do 24. veljače 2019. godine održati u Hotelu Valamar President.

Nakon što su prošle godine velikim salsa partyjem proslavili svoj jubilarni 5. rođendan, dubrovački salserosi ove su godine za svoj 6. rođendan sve podigli na još višu razinu. Najveća je novost što će se u subotu i nedjelju održati čak deset plesnih radionica (od salse i afrorumbe do bachate i kizombe) koje će voditi renomirani plesni instruktori: Ivana i Ivan Jovanović iz plesne škole Buena Vista iz Podgorice te Sanja Štulić i Dejan Stošić iz Niša.

Također, „Đeplešeš Dubrovnik Birthday Weekend“ donosi još više plesa i zabave, jer će se održati čak tri partyja – prvi u petak u Clubu Lazareti, drugi – središnji i slavljenički party u subotu u Hotelu Valamar President i treći u nedjelju u Caffebaru Papillon! Osigurana je moćna međunarodna DJ postava – DJ Muki (Beograd), DJ Crazy Max (Zagreb) i DJ Bashi(Ljubljana)!

Podsjetimo, u proteklih šest godina udruga Ritmo de SalsaDubrovnik uspješno je širila predivnu priču o plesu, druženju, zabavi i uživanciji u pozitivnoj atmosferi. Uz već poznate redovite ljetne partyje te posebne zabave zimi, udruga je kroz godine gostovala na cijelom nizu festivala i radionica u regiji, povezivala se s brojnim drugim školama, a ljubav Dubrovčana prema afro-karipskim plesovima samo je rasla.

Više informacija o udruzi i njihovom rođendanskom vikendu pronađite na facebook stranici Ritmo de Salsa Dubrovnik!

 

 

Baldo Marunčić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *