Input your search keywords and press Enter.

Legendarni Rambo Amadeus,čije koncerte Dubrovčani redovno posjećuju u velikom broju,nastupit će sa svojim sekstetom na jednoj od najljepših dubrovačkih otvorenih pozornica, u Parku Orsula, u petak, 28. lipnja u 21:30 sati. Koncert organiziraju Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre.

Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, kultna je ličnost glazbene scene prostora bivše Jugoslavije već više od trideset godina. Sjajan i kao autor, pjevač i gitarist, poznat je po svojim izvrsnim koncertima, smislu za humor i hrabrosti za glasno protestiranje kada stvari krenu predaleko, piše Muzika.hr. Njegovi žanrovski šaroliki albumi imaju kultni status, a publika cijeni njegov kritički oštar stav prema pojavama u našim društvima pa je tako poznata činjenica da je upravo on skovao termin turbo-folk i opisao ga.

Ulaznice za koncert dostupne su online na platformi www.ulaznice.hr te na blagajni Igara u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) gdje svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije uz predočenje osobne iskaznice ostvaruju popust od 30 %. U cijenu ulaznice je uključen i prijevoz autobusom prema sljedećem redu vožnje:

21:00 / Pile – Park Orsula

21:00 / A. kolodvor – Grawe – I. Glavica – Žičara – Park Orsula

23:45 / Park Orsula – I. Glavica – Pile

23:45 / Park Orsula – Vukovarska – A. kolodvor

 

Karla Labaš

Ured za odnose s javnošću i marketing

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *