Input your search keywords and press Enter.

Radionica: Kako pripremiti izvoz roba i usluga te osigurati naplatu

Radionicu pod nazivom Podrška internacionalizaciji poslovanjaorganizira Županijska komora Dubrovnik u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) te Hrvatskim kreditnim osiguranjem d.d.. Namijenjena je mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji se bave ili se planiraju baviti izvozom proizvoda i usluga. Na radionici će biti predstavljene novosti koje je HBOR pripremio za izvoznike, s naglaskom na investicije privatnog sektora i pripremu izvoza, kao i novosti o izvozno-kreditnom osiguranju te osiguranju kratkoročnih potraživanja prodaje roba i usluga.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 17. veljače u 10 sati u prostorima HGK – Županijske komore Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 6.

Sudjelovanje na radionici je besplatno uz prethodnu prijavu putem online prijavnog obrasca koji se nalazi na web stranici Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Dubrovnik, www.hgk.hr/zupanijska-komora-dubrovnik, najkasnije do 13. veljače.

Nakon predavanja će poduzetnici koji su već ostvarili suradnju s HBOR-om i HKO-om podijeliti svoja iskustva sa sudionicima radionice.

 

ŽK Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *