Input your search keywords and press Enter.

Puhački komorni sastav DSO-a za kraj 6. Jesenjeg glazbenog moskara

Ciklus Jesenji glazbeni moskar koji se održava šestu godinu u organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra završit će nastupom Komornog puhačkog sastava Dubrovačkog simfonijskog orkestra pod ravnanjem Ivana Huta u petak, 30. listopada. Koncert će se održati u atriju Kneževa dvora s početkom u 20 sati.

Na programu koncerta su Beethovenov Puhački oktet u Es duru i Sinfonietta za deset puhača Joachima Raffa.

Ivan Hut diplomirao je violu na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a dirigiranje na rotterdamskoj Hogeschool voor de kunsten Codarts. Tijekom svog školovanja osvojio je brojne nagrade na državnim natjecanjima. Bio je član Splitskog komornog orkestra od njegova osnutka, te s njima nekoliko puta nastupio i  kao solist pod vodstvom Mo. Pavla Dešpalja i Mo. Ivana Repušića. Od 2005. do 2010. godine bio je profesor viole i voditelj gudačkog orkestra u Glazbenoj školi Josipa Hatzea. Od 2010. do 2013. bio je predsjednik Udruge MAG (Mladi akademski glazbenici Split). Godine 2013. osniva gudački orkestar Camerata Split. Bio je honorarni producent koncertnog programa na 59. Splitskom ljetu, te honorarni  producent Opere HNK Split.

Koncert se održava u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama.
Dodatne informacije i rezervacije ulaznica dostupne su na brojeve 417 110 i 091 6137314, a ulaznice se mogu kupiti uz niz popusta i pogodnosti na blagajni Dubrovačkog simfonijskog orkestra u Slanici. Također, ulaznice se mogu kupiti u agenciji Perla Adriatica na Pločama kao i online putem sustava ulaznice.hr te sat vremena prije početka koncerta pred Dvorom.

Renata Roman Dobroslavić
Dubrovački simfonijski orkestar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.