Input your search keywords and press Enter.

Prva ovogodišnja tematska večer Agroturizma Konavle održat će se u srijedu 27. ožujka s početkom u 19:30 sati u Seoskoj kući Novaković u Čilipima.

Prezentaciju o svom iskustvu i izazovima koje donosi 800 kilometara pješačenja održat će Matija Novaković koji se proteklog ljeta uputio na Put svetog Jakova“ kroz Francusku i Španjolsku. Nakon prezentacije potkrepljenim fotografijama s putovanja glazbeni trenutak večeri pripada ženskoj klapi Cavtajke.

Goran Mileta otkrit će nam priču o prvoj konavoskoj craft pivi, o „Gornjoj i Donjoj bandi“ koju je zajedno s Nikom Novakovićem proizveo prije godinu i pol. Svi prisutni će uz tematski zalogaj inspiriran španjolskim menu-om, u pripremi Seoske kuće Novaković, imati priliku i degustiratikonavoska piva.

Tematske večeri Agroturizma Konavle prije svega su edukativno-zabavnog karaktera te se održavaju već godinama u zimskm i proljetnom periodu kako bi kroz različite aktualne teme i turističke trendove potaknule loklano stanovništvo da aktivno sudjeluje u aktivnostima Udruge i općenito društvenom životu Konavala.

Stoga, očekujemo Vas u srijedu u Konavlima na adresi Bistroće 2, 20213 Čilipi.

Molimo Vas da svoju nazočnost potvrdite na e-mail: ured@agrozurizam-konavle zbog lakše organizacije i pripreme tematskog zalogaja.

 

 

Agroturizam Konavle,

Jelena Gale Pregelj, administrativni tajnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *