Input your search keywords and press Enter.

„Proljeće u Konavlima“ – Konavoske igre

U nedjelju 19. svibnja u organizaciji Agroturizma Konavle, a u okviru već tradicionalne, pete po redu, manifestacije “Proljeće u Konavlima”organiziraju se „Konavoske igre“.

Program počinje u 15 sati, te će ga obilježiti mnoštvo aktivnosti koje će se odvijati na poznatom konavoskom lokalitetu u Šišinim dubima u Mihanićima-Kraljeva. Program i sadržaj namjenjeni su svima, neovisno o broju godina i spolu.

Za one najmlađe organizirana je vožnja uvijek atraktivnim vlakićem kroz konavosko poje, likovno-kreativni kutak te jahanje konja. Sve zainteresirane ekipe, koje broje od 5 do 7 članova moći će se natjecati u vrlo zanimljivim sportskim igrama: krtolanju, gađanju fjombama, stonogi te osvojiti glavnu nagradu.

Od natjecateljskog sadržaja izdvajamo i 1. organizirani konavoski turnir u bubble socceru, pod sponzorstvom adrenaliskog parka „Sveta Ana“. Za one koji ipak više vole individualne sportove na raspolaganju će biti bicikli Agroturizma Konavle.

Članovi Udruge će pripremiti palačinke i kokice za sve, a posjetitelji će moći uživati i u izloženim slikama nastalih na prijašnje organiziranim likovnim kolonijama također u organizaciji Agroturizma Konavle.

Program će se lagano privesti kraju do 20 sati uz proljetni party, koktele i DJ-a koji će cijelo vrijeme držati veselu atmosferu i osiguravati zabavu. Stoga, dođite s obitelji i prijateljima, uzmite opremu za piknik i “Zaboravite wi-fi, dođite ođe, ođe Vam je raj!”

Prijave ekipa vrše se putem e-maila: ured@agroturizam-konavle.hr ili u inbox facebooka Agroturizma Konavle.

 

 

Sponzori ovogodišnjeg Proljeća u Konavlima su: Dubrovačko neretvanska županija, Turistička zajednica Općine Konavle, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Zračna luka Dubrovnik.

Partneri u organizaciji su: Adrenalinski park „sveta Ana“, Viva d.o.o., OPG Šiša, Gulliver Travel, Bio Konavle

 

 

 

 

Agroturizam Konavle, organizator manifestacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *