Input your search keywords and press Enter.

Informatički klub Futura ubrzo kreće s novim ciklusom besplatnih radionica “Programiranje i razvoj računalnih igara”. Na radionicama polaznici će se upoznati s osnovama programiranja i razvojem računalnih igara u Unity engineu. Radionice su namijenjene srednjoškolcima, studentima i građanima.
Radionice će se održavati subotama od 9:00 do 12:00 u dvorani B01 na Sveučilištu u Dubrovniku (Ćira Carića 4). Datumi radionica: 02. ožujka, 09. ožujka, 16. ožujka i 23. ožujka. Na radionice Programiranje i razvoj računalnih igara se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/prijava-igre
Poželjno je imati predznanje programiranja (u bilo kojem programskom jeziku), ali nije neophodno za pohađanje radionica. Broj mjesta na radionicama je ograničen, pa će prednost za sudjelovanje na radionicama imati oni koji se pravovremeno prijave.
Informatički klub Futura radionice organizira u suradnji s Odjelom za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku, a uz potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.
Mario Tucak
 voditelj radionice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *