Input your search keywords and press Enter.

Pretpremijera & premijera “Ne plaćamo, ne plaćamo!” otvorena za prodaju u teatru

Niz novosti u radu Kazališta Marina Držića posljednjih dana razveselio je mnogobrojne dubrovčane i goste. Uz uvođenje online prodaje putem platforme ulaznice.hr jedna od divnih informacija za ljubitelje teatra je svakako mogućnost ulaska na pretpremijeru i premijeru “Ne plaćamo, ne plaćamo!” 17. & 18. siječnja u 19:30 sati.

Riječ je o komadu koji potpisuje talijanski nobelovac Dario Fo, a uz režiju predstave Ivice Kunčevića, proslavit će se i 50 godina umjetničkog rada velikog gospara i kazališnog doajena. O komadu koji kroz satiru snažno progovara o socijalnim i političkim prilikama današnjeg društva, redatelj je rekao:

“To priziva žešću reakciju. Ova bi izvedba trebala, u ingenioznom Foovom ludizmu, još jasnije prepoznati našu otužnu stvarnost. Od prije četiri godine, kada sam prvi put režirao “Ne plaćamo, ne plaćamo!”, problemi koje ovaj komad detektira, bijeda, poniženje siromaštva, beznađe, u našem su društvu samo još više eskalirali.”

Sve informacije o cijenama i rezervacije ulaznica moguće su na tel. (020) 321 088 u vremenu od 9h do 12h te od 18h do 20h (svakog dana osim ponedjeljkom), ili na e-mail: blagajna@kmd.hr te websiteu www.kmd.hr

KMD

ne plaćamo, ne plaćamo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)