Input your search keywords and press Enter.

Predstavljanje knjige “Služiti čovjeku- putokaz humanosti u medicini” i seminar “Osnaživanje kapaciteta stručnjaka zaposlenih u pomagačkim profesijama”

„Služiti čovjeku- putokaz humanosti u medicini“ naslov je knjige čije predstavljanje će se održati 04. travnja 2019. u 19 sati u Dvorani Ivana Pavla II. Organizator ovog događaja je Udruga Lukjernica.

Knjigu čine 150 sabranih priča od 260 koautora, zdravstvenih profesionalaca koji rade s neizlječivim pacijentima, a nastala je kao rezultat predavanja na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Predstavljanje knjige će voditi autori prof.dr.sc Marijana Braš i prof.dr.sc. Veljko Đorđević, liječnici i profesori, specijalisti psihijatrije s dugogodišnjim iskustvom rada u KBC Zagreb te u Centru za palijativnu medicinu Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Predstavljanju knjige će prethoditi seminar „Osnaživanje kapaciteta stručnjaka zaposlenih u pomagačkim profesijama“ koji je namjenjen lječnicima, medicinskom osoblju, socijalnim radnicima, psihoterapeutima, nastavnicima, odgojiteljima i zaposlenicima udruga koje su pružatelji usluga u zdravstvu i socijali. Teme seminara, koji će biti odlična prilika za proširivanje znanja o navedenim temama i za međusobnu razmjenu iskustava, su: Sindrom sagorjevanja kod pomagačkih zanimanja i Mentalno zdravlje i bolesti rano prepoznavanje. Početak seminara je u 16 sati, a održat će ga gostujući predavači.

 

 

Kate Bendeviš

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)