Input your search keywords and press Enter.

Predavanje integrativne terapeutkinje Olivere Drutter o strahu, paničnim napadima i anksioznosti održat će se u Čitaonici Narodne knjižnice Grad (Od puča 6) u petak,  25. siječnja 2019. u 17 sati.

Drutter naglašava kako je strah emocija koja ima svoje pozitivne i negativne strane. Strah nam pomaže u preživljavanju i omogućuje nam da osjetimo našu ljudskost. Međutim strah nas i koči u samoostvarenju i izvršenju naših želja. On postaje neugodna emocija, uvuče nam se pod kožu, čuči u nama i mi mislimo da nema izlaza iz tog osjećaja.  S druge strane straha stoje naše želje, čežnje i projekti. Čovjek se boji onoga što ne razumije! Osjećaj koji nas tjera da se zapitamo kakav bi bio moj život da nisam u strahu je naš prirodni impuls za rast i razvoj. Potiče nas da se iskreno zainteresiramo za sebe, postavljamo pitanja, tražimo rješenja jer želimo biti sretne, cjelovite i zadovoljne osobe, ističe Drutter.

Olivera Drutter završila je Managment u turizmu, a 2010. upisuje školu CIR (Centar za integrativni razvoj) u Splitu gdje je završila šest godine edukacije. CIR postoji u Zagrebu već 15 godina, u Splitu 13, a želja joj je da se škola otvori i u Dubrovniku.

Dubrovačke knjižnice Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.