Input your search keywords and press Enter.

Poziv za praksu u predstavničkom uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu

Pozivaju se svi zainteresirani za praksu u Bruxellesu, u predstavničkom uredu Dubrovačko-neretvanske županije, da do 28. veljače 2018. pošalju svoj životopis i motivacijsko pismo na e-mail: office@dubrovnik-neretva.eu.
Prijaviti se mogu svi studenti ili mladi sa završenim visokoškolskim obrazovanjem, od 18 do 28 godina starosti, koji imaju prebivalište u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te dobro poznaju engleski jezik.
Stručna praksa u predstavničkom uredu DNŽ u Bruxellesu predviđena je u trajanju od dva tjedna, za mjesece – svibanj, lipanj, rujan i listopad 2018. godine.
Aktivnosti stručne prakse su sljedeće:
• praćenje rada EU institucija
• pripremanje kraćih pisanih informacija
• izrada informacije za web stranicu i newsletter ureda
• sudjelovanje na sastancima s djelatnicom ureda
• pomoć oko organizacije posjeta gospodarskih i turističkih delegacija DNŽ.

Troškovi koji će nastati prilikom obavljanja stručne prakse (put, hrana, javni prijevoz…) sudionici snose sami, dok će Dubrovačko-neretvanska županija osigurati besplatan smještaj u apartmanu koji se nalazi u neposrednoj blizini EU institucija i Ureda u Bruxellesu.
Ovim je pozivom omogućena praksa za osam polaznika u prethodno navedenim terminima. O najboljim kandidatima odlučit će Povjerenstvo u roku od 30 dana od zadnjeg dana zaprimanja prijava.
Program stručne prakse jedna je od aktivnosti kojom Predstavnički ured Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu nudi mogućnost usavršavanja i učenja o Europskoj uniji. Stažiranje u Predstavničkom uredu prilika je za učenje o europskim institucijama i donošenju odluka na međunarodnoj razini, stvaranje poznanstava i prijateljstava te život u multikulturnom okruženju u srcu Europske unije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)