Input your search keywords and press Enter.

Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai organizira besplatnu eduakciju „Upravljanje volonterskim programima“ koja će polaznicima omogućiti stjecanje svih potrebnih znanja u vođenju i koordiniranju volonterskih programa unutar svojih organizacija.

Edukacija će se odvijati u prostorijama Dubrovačke razvojne agencije DURA, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, u travnju i svibnju 2019. i podjeljena je u dva trodnevna modula:

 

Modul 1:  18.- 20. travnja 2019. – „Planiranje volonterskog programa, opis posla volonterskog koordinatora, opis posla volontera, pronalaženje, selekcija i uključivanje volonterate

Modul 2: 2. i 4. svibnja 2019. – „Standardi kvalitete za volonterske programe, podrška i supervizija volontera, izrada potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje, evaluacija volontera i volonterskog programa”

 

Sukladno kurikulumu kreiranom i odobrenom od strane Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, svi polaznici koji uspješno završe edukaciju razviti će kompetencije potrebne za uvođenje ili unaprijeđenje volonterskih programa u vlastitim organizacijama. 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na ovu BESPLATNU radionicu do 16. travnja. 2019. na sljedeći email: ured.vcd@gmail.com .

Ova aktivnost dio je lepeze usluga koje Lokalni volonterski centar nudi u svojoj zajednici sukladnopropisanim standardima i djelom je sufinancirana iz proračunskih sredstava Grada Dubrovnika.

 

 

 

Anja Marković

Udruga Bonsai / Volonterski centar Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *