Input your search keywords and press Enter.

Poziv Ivana Dečaka i grupe Vatra na sutrašnji koncert

S nestrpljivim očekivanjem sutrašnjeg koncerta, Ivan Dečak poziva sve da se okupe u što većem broju:

-Dugo nismo bili u Dubrovniku i stvarno se veselimo dolasku te prostoru Parka Orsula u kojem sviramo, koji zaista oduzima dah. Napravit ćemo presjek karijere od 1999., dakle možemo reći ‘Best of’ te će publika imati prilike s nama zapjevati i singlove od tog vremena naovamo. Nećemo predstaviti cijeli album – neka to ostane još malo tajna, no svakako sviramo Tango, Saturn, Kraj i Jantar, koji izlazi za koji dan – kazao nam je Ivan Dečak, dodavši kako će publika na Orsuli imati prilike čuti svih šest albuma dosad napravljenih u njihovoj karijeri, uz mrvicu sedmog albuma, koji se nestrpljivo iščekuje.

Zanimljivo je dodati i to kako je čarobna pjesma Jantar posvećena jednoj posebnoj osobi:

-Posvetio sam pjesmu svom djetetu, napisao sam ju u jednom dahu, ona u sebi nosi niz osjećaja – kazao je Dečak, a veliku količinu slikovitih emocija koje kriju pjesme Vatre publika lako prepoznaje i prihvaća. Stoga ne čudi četrdesetak uspješno odsviranih koncerata samo ove godine…

– Radujemo se vidjeti sve one kojima smo već svirali u Dubrovniku, a one koje ne poznajemo, pozivamo da se upoznamo i zajedno provedemo petak na Orsuli. Stoga, vidimo se u 21. kolovoza u 21 i 30 – zapjevajte s nama na prekrasnoj Orsuli, pjesama neće manjkati! – dodao je Dečak uz pozdrave Dubrovniku.

Podsjetimo, popularni Virovitičani nastupit će u 21 i 30, a Park Orsula organizira autobus u dolasku te odlasku s koncerta. Autobus kreće u 20 i 30 standardnom rutom – s glavnog autobusnog kolodvora, a staje iza Grawea, pod dubom (pumpa INA), na Ilijinoj glavici (ispred Konzuma) i na žičari, pa u Park.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna u pretprodaji i 80 kuna na dan koncerta mogu se kupiti u kiosku na vidikovcu ili u TIC-u Luža. Članska ulaznica je 50 kuna u pretprodaji, a 60 na dan koncerta.

Više informacija saznajte na:

parkorsula.com

https://www.facebook.com/parkorsula?fref=ts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *