Input your search keywords and press Enter.

POLAGANJE MAJSTORSKOG ISPITA U PROLJETNOM ISPITNOM ROKU

POLAGANJE MAJSTORSKOG ISPITA – KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU 12. VELJAČE

Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije organizira polaganje majstorskih ispita u tijekom travnja i svibnja ove godine. Obavještavamo sve zainteresirane kandidate, koji ispunjavaju uvjete za pristup polaganju majstorskog ispita, da svoje prijave mogu predati zaključno do petka, 12. veljače u Obrtničku komoru Dubrovačko – neretvanske županije. Ispit će se održavati u periodu od 29. ožujka do 9. svibnja.

Diplomom o majstorskom zvanju dokazuju se kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastite poduzetničke aktivnosti. Ista je priznata u zemljama Europske unije. Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja putem natječaja Obrazovanje za obrtništvo pokriva 80% troškova od cijene polaganja majstorskog ispita. Na ovaj natječaj se mogu prijaviti svi kandidati koji uspješno polože majstorski ispit.

Sve detaljnije informacije vezane za uvjete polaganja ispita i način prijave mogu se naći na stranici Komore www.du-hok.net, u komorskom uredu – Vukovarska 16, tel. 323-550, kontakt osoba: stručna suradnica za obrazovanje Jelena Svetac ili putem e-maila: obrazovanje-du@hok.hr.

Stručna suradnica za obrazovanje:
Jelena Svetac
Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije

obrtnička

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *