Input your search keywords and press Enter.

Ovaj vikend od petka, 22. studenog do nedjelje, 24. studenog održava se jubilarno peto izdanje manifestacije Aeronaut, čiji je cilj popularizacija zrakoplovnih sportova i zrakoplovne tehničke kulture, svim uzrastima od najmlađih do starijih i iskusnijih građana. U sklopu Aeronauta 5 će se održati zanimljiva predavanja i natjecanja.
U petak, 22. studenog na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku od 17 sati će Vinko Šoljan održati predavanja “Zrakoplovno jedriličarstvo” i “Pilot jedrilice”. Nakon njega od 18:30 će Stjepan Bedić održati predavanja “Komercijalno zrakoplovstvo – pilot zrakoplova” i “Let u Stratosferu”.
U subotu 23. studenog od 14 do 16 sati u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik će se održati tradicionalno natjecanje u izradi i bacanju papirnatih aviona. Najbolji natjecatelji će osvojiti vrijedne nagrade.
Zadnjeg dana Aeronauta 5 u nedjelju, 24. studenog od 13 do 15 sati u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik će započeti nova Liga modela. Liga modelaće se nakon toga nastaviti i sljedeće dvije subote, 30. studenog i 07. prosinca.
Aerounat 5 organizira Aeroklub Nimbus u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, te uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku i Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik.
Tomo Sjekavica, mag.ing.comp.
Tajnik Zajednica tehničke kulture
Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.