Input your search keywords and press Enter.

Otvaranje manifestacije “12. Mirisi Božića u Konavlima”

Svečano otvaranje manifestacije 12. Mirisi Božića u Konavlima organizira se u subotu, 21. prosinca 2019. s početkom u 15:30 sati. Zbog vremenskih prilika cjelokupni program otvaranja održat će se u Domu kulture u Čilipima.

Na ovogodišnjoj svečanosti sudjeluju brojni sudionici, te će osim Cavtatske limene glazbe i mažuretkinja nastupiti i članovi KUD-a Čilipi. Nakon ceremonije otvaranja, predstavit će se gostujuće ekipe iz Istre, Međimurja, Slavonije i Baranje te Hercegovine koji će, pripremajući tradicijska jela, prezentirati ruralnu ponudu i gastronomiju kraja iz kojeg dolaze.

Posjetitelji će moći kušati istarske fuže sa šugom od boškarina, istarski pršut, međimurske specijalitete: meso z tiblice, gulaš od goba, međimursku gibanicu i ostale tradicijske kolače toga kraja, slavonski čobanac i baranjski kulen kao i hercegovačke uštipke, sir iz mjeha i druge delicije. Program uključuje i degustacijsko-prodajni sajam gastro suvenira i tradicijskih proizvoda.

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan. Iz Udruge Agroturizam Konavle pozivaju sve da svojom prisutnošću uveličaju ovaj događaj.

                                                                                                                  Jelena Gale Pregelj, mag.oec.

tajnica Udruge Agroturizam Konavle

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *