Input your search keywords and press Enter.

Odgađa se otvorenje renesansne izložbe na Lopudu

Zbog iznimno loših vremenskih uvjeta koji su najavljeni za područje Dubrovnika u idućih nekoliko dana, otvorenje nove sezone franjevačkog samostana Lopud1483 i jedinstvene izložbe Blaga Thyssen-Bornemisza kolekcije: od renesanse do modernog koje se trebalo održati u petak, 3. svibnja 2019. u samostanu Gospe od Špilice na otoku Lopudu nažalost se odgađa.

Budući da smo u postavljanje cjelokupne izložbe, pomno birajući impresivna renesansna i moderna djela, ali i uređenje našeg predivnog vrta prepunog ljekovitog bilja, uložili mnogo truda i pažnje, bilo bi nam zaista žao da nam najavljeno loše vrijeme pokvari cjelokupan doživljaj. Vrijeme se iz dana u dan sve više pogoršava zbog čega će svi trajekti i mnogi letovi prema Dubrovniku i otoku Lopudu biti otkazani. Svečano otvaranje izložbe i nove sezone samostana Lopud1483 odgađa se do lipnja, kada ćemo moći uživati u ljepšem vremenu i svim blagodatima koje nam otok Lopud pruža“, poručili su organizatori iz tvrtke Arcus Dalmatia.

Otvorenje izložbe i nove sezone franjevačkog samostana Lopud1483 planirano je za lipanj, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

 

 

Danijela Čavlović

Manjgura d.o.o.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)