Input your search keywords and press Enter.

Obilježavanje Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112

11. veljače u EU-u se obilježava Dan jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112. U Republici Hrvatskoj uveden je 11. veljače 2005. godine i ove godine obilježava se 15 godina njegove upotebe.  

Služba civilne zaštite Dubrovnik obilježit će Dan jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112 na slijedeći način:

10. veljače (ponedjeljak) u 10h u DV „Škatulica“ održat će se kreativna radionica izrade broja „112“ u različitim tehnikama, nakon čega će radovi biti izloženi u vrtiću.

11. veljače (utorak) u 10h  Služba civilne zaštite Dubrovnik ugostit će 20-ak polaznika Dječjeg vrtića “Škatulica” i 16 učenika 1.c razreda OŠ „Lapad“ uz prigodnu edukaciju i predstavljanje službi koje se odazovu događaju te prezentaciju najboljih dječjih radova na temu broja 112.

12. veljače (srijeda) u 18h u „Klubu 65+“ Gradskog društva Crvenog križa, Josipa Kosora 3 u Dubrovniku, održat će se  predstavljanje uloge broja 112 i edukacija, posebno namijenjena starijim osobama. U edukaciji će osim predstavnika Službe civilne zaštite Dubrovnik sudjelovati i policijski službenici za prevenciju Ureda načelnika PU dubrovačko-neretvanske.
U edukaciji članova kluba 65+ osim predstavnika Službe civilne zaštite Dubrovnik i policijskih službenika za prevenciju, sudjelovat će i članovi HGSS Stanice Dubrovnik.

Ove godine u aktivnostima obilježavanja Dana 112 sudjeluje i „Libertas Dubrovnik“ d.o.o koji na svojim displeyima objavljuje informaciju: „11.2. DAN JEDINSTVENOG EUROPSKOG BROJA ZA HITNE SLUŽBE 112“

Ana Miličić
voditeljica Službe civilne zaštite Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *