Input your search keywords and press Enter.

Obavijest o posebnoj regulaciji prometa

Sportsko turistička manifestacija Du motion: Runners’ Days Dubrovnik održat će se u razdoblju od 26. do 29. travnja 2018. godine, a manifestacija obuhvaća nekoliko događaja. Subota 28. travnja rezervirana je za Dječju utrku koja se trči na Stradunu te Utrku dubrovačkim zidinama.

Središnji dio manifestacijeodržat će se u nedjelju 29. travnja kada su na rasporedu dvije utrke: 4. Dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. Utrke startaju u 9:30, odnosno 9:35 sa Straduna.

Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, ovim putem obavještavamo sugrađane da će u nedjelju 29. travnja za vrijeme trajanja utrke Dubrovačkog polumaratona i humanitarne utrke građana 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 09 do 14 sati, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na sljedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Obilazne prometnice su: D8 Komolac – Dubrovnik, D223 Brgat – Dubac – Dubrovnik, D3 Dubrovnik – Split zatim iz pravca Lozice i Nova Mokošica za Dubrovnik, obilazak je preko mosta Dr. Franja Tuđmana na ulicu Petra Bakića.

Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni sportski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju.

Bruno Župan

www.du-motion.com
press@du-motion.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *