Input your search keywords and press Enter.

Obavijest kandidatima o polaganju majstorskog ispita

Pozivamo sve zainteresirane kandidate koji ispunjavaju uvjete za pristup polaganju majstorskog ispita, da svoje prijave mogu predati zaključno do petka, 14. veljače u Obrtničku komoru Dubrovačko – neretvanske županije. Ispit će se održati od 30. ožujka do 08. svibnja 2020. godine.

Diplomom o majstorskom zvanju dokazujete da imate sve kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastite poduzetničke aktivnosti. Ista je priznata i u zemljama Europske unije. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta putem natječaja Obrazovanje za obrtništvo pokriva 80% troškova od cijene polaganja majstorskog ispita. Na ovaj natječaj se mogu prijaviti svi kandidati koji uspješno polože majstorski ispit.

Sve detaljnije informacije vezane za uvjete polaganja ispita i način prijave mogu se dobiti na stranici Komore www.du-hok.net, u komorskom uredu – Vukovarska 16, tel. 323-550, kontakt osoba: stručna suradnica za obrazovanje Jelena Svetac ili putem e-maila: obrazovanje-du@hok.hr.

 

 

 

Stručna suradnica za obrazovanje:

Jelena Svetac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.