Input your search keywords and press Enter.

Nedjelja, četvrti dan Good Food Festivala

Završetak osmog Good Food festivala

 Četvrti i posljednji dan osmog izdanja Good Food Festivala, nedjelja, 10. listopada, započinje još jednim satom yoge uz zdravi doručak, u Sunset Beach Dubrovnik, u 9 sati, po cijeni od 50 Kuna. Sat yoge vodi Studio “We Du Yoga”, a rezervacije su obvezne na: weduyoga@gmail.com .

Na četvrtoj i posljednjoj radionici Udruge Deša, u nedjelju, 10. listopada, u 10 sati, održat će se prezentacija pripreme koktela sa Dešinim džemom od ljute naranče. Na radionici u Deši predstavnici Udruge barmena Art Cocktail Dubrovnik Leo Bautović, Ivana Vinković i Mario Saulan pripremat će koktele sa Dešinim džemom od ljute naranče. Ulaz je slobodan uz obveznu prethodnu rezervaciju na tel: +38520420145 te e-mail: info@desa-dubrovnik.hr

U okviru Good Food festivala, u nedjelju 10. listopada održat će se  besplatno vođenje pješačkom stazom u Gornjim selima Mrčevo – Brsečine – Mravinjac. Šetnja pješačkom stazom započet će u 10 sati s Lokve u Mrčevu uz pratnju vodiča, tijekom koje će svi sudionici imati priliku upoznati se sa zanimljivim krajolikom. Pješačka staza duga je oko 3,5 km stoga preporučujemo sudionicima da pripreme adekvatnu obuću za šetnju. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika ture je ograničen, pa je potrebno potvrditi dolazak do petka, 8.  listopada do 14 sati, na e-mail: tic.pile@tzdubrovnik.hr ili na broj telefona: +38520312011.

OPG Laptalo  i OPG Musladin pripremili su i promotivne menije u svojim domaćinstvima po cijeni od 150,00 kuna, a uz prethodnu najavu: OPG Laptalo  099 218 3612 i OPG Musladin 099 303 1559.

I posljednji dan Good Food Festivala, u nedjelju, 10. listopada, od 12 do 24 sata, u Dubrovačkoj pivovari gostuje BarBaQ i Mojmir Žuvela, koji u svom Food truck-u priprema mesne specijalitete koristeći smoker – zatvoreni roštilj u kojem se jako sporo peku veći komadi mesa.  Od 20 sati uz craft pivo i mesne specijalitete, za dobru zabavu uz živu glazbu zadužen je popularni bend Bjelouške.

Osmo izdanje Good Food Festivala završava Cubano vikendom, u nedjelju, 10. listopada, od 15 do 24 sata, ”TUP dvorište” za Cubano vikend ugošćuje Oli’s Food Factory, Olija i njegov kamion sa kubanskim poslasticama. U goste dolazi i Fidel Castro, glavom i bradom, sa sobom donosi recepte za kubanske koktele i ploče kubanskih ritmova koje će puštati kao DJ za Cubano vikend.

TZG

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)