Input your search keywords and press Enter.

Najava EU programa za turizam i trgovinu

Najava EU programa za turizam i trgovinu – Povećanje energetske učinkovitosti

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike najavljuje poziv za dostavu projektnih prijedloga – Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru; trgovini i turizmu. Pozivom se želi poduprijeti smanjenje potrošnje energije u turističkim i trgovačkim poduzećima provedbom aktivnosti energetske učinkovitosti i korištenjem obnovljivih izvora energije.
U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Dubrovnik, Ministarstvo organizira informativnu radionicu u ponedjeljak, 11. lipnja u 10 sati
u hotelu Valamar Lacroma.
Radionica je besplatna i organizira se kako bi potencijalni prijavitelji na natječaj u izravnom kontaktu s predavačima, predstavnicima Ministarstva, mogli dobiti detaljne informacije o podnošenju prijava.
Ukupno raspoloživi iznos bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj za dodjelu u okviru ovog Poziva iznosi 76 milijuna kuna. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu je 220 tisuća kuna, dok je najviši iznos 13 milijuna kuna.
Podnošenje projektnih prijedloga će trajati od 15. lipnja do 21. rujna 2018.
Prijavu i program radionice možete naći online .
Detalji o pozivu i dokumentacija za prijavu na natječaj dostupni su ovdje.

Nikolina Trojić

ŽK Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *